Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η κυβέρνηση οδηγεί τους τουριστικούς επιχειρηματίες σε απόγνωση κρατώντας κλειστά τα αρχαιολογικά μουσεία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιούνιος 2003, 00:00

Η παντελής αδιαφορία της Κυβέρνησης για τα προβλήματα του κλάδου των αρχαιοφυλάκων, κρατά κλειστά τα αρχαιολογικά μουσεία της χώρας στην καρδιά της τουριστικής περιόδου...

`Η παντελής αδιαφορία της Κυβέρνησης για τα προβλήματα του κλάδου των αρχαιοφυλάκων, κρατά κλειστά τα αρχαιολογικά μουσεία της χώρας στην καρδιά της τουριστικής περιόδου<...>

. Παρότι το πρόβλημα έχει τεθεί κατ` επανάληψη στην Κυβέρνηση από τους τουριστικούς φορείς, οι αρμόδιοι Υπουργοί μέχρι σήμερα κωφεύουν, πετώντας απλώς `το μπαλάκι` ο ένας στον άλλον`, αναφέρει χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για τους τουριστικούς επιχειρηματίες που ήδη έχουν πουλήσει στα πακέτα διακοπών επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία, βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση και πέραν των ακυρώσεων και των οικονομικών συνεπειών, η Ελλάδα γελοιοποιείται και διασύρεται στα μάτια των επισκεπτών - τουριστών.

`Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τον τουρισμό μας, η Κυβέρνηση Σημίτη δίνει στον κλάδο τη χαριστική βολή, αφού, με την ανύπαρκτη τουριστική πολιτική της, φρόντισε να μειωθεί δραματικά φέτος, τόσο ο αριθμός των εισερχομένων τουριστών, όσο και το εισόδημα από την τουριστική δραστηριότητα, στο τέλος, για όσους τουρίστες ξεγελάστηκαν και ήρθαν να μας επισκεφθούν, έκλεισε και τα μουσεία. Η στρατηγική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, εν όψει μάλιστα και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, είναι πραγματικά άξια θαυμασμού`.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top