Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κυπριακές μαρίνες

Λήγουν οι προσφορές για πέντε μαρίνες στην Κύπρο χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επενδυτών

Θοδωρής Κουμέλης - 16 Ιούνιος 2003, 00:00

Στις 20 Ιουνίου λήγουν οι προσφορές που αφορούν τη δημιουργία πέντε συνολικά μαρινών σε όλη την Κύπρο, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση από την πλευρά των επενδυτών...

Στις 20 Ιουνίου λήγουν οι προσφορές που αφορούν τη δημιουργία πέντε συνολικά μαρινών σε όλη την Κύπρο, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση από την πλευρά των<...>

επενδυτών.

Μέχρι τώρα το υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου αναγκάστηκε δύο φορές να δώσει παράταση στο χρονικό πλαίσιο της υποβολής προσφορών που προκηρύχθηκαν για την κατασκευή μαρίνας στη Λεμεσό, κι όμως το ενδιαφέρον εξακολουθεί να παραμένει πενιχρό.

Αν δεν υπάρξει ικανοποιητικό ενδιαφέρον από επενδυτές για τη δημιουργία και λειτουργία μαρίνας στη Λεμεσό, τότε το υπουργείο θα προσεγγίσει επιχειρηματίες και οργανισμούς, με τους οποίους θα διαβουλευθεί, ώστε να πεισθούν να συνεργαστούν.

Όπως δήλωσε ο υπουργός κ. Γιώργος Λιλλήκας πρόθεση του είναι όπου υπάρχει ενδιαφέρον και υποβληθεί ικανοποιητικός αριθμός προσφορών, το Υπουργείο του τάχιστα θα τις μελετήσει και αν είναι συμφέρουσες, τότε θα προχωρήσουν οι διαδικασίες της έναρξης των έργων το συντομότερο δυνατό. Όπου δεν υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον θα ζητήσει με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο και τη Bουλή αν είναι αναγκαίο, για να διαβουλευθεί άμεσα με εταιρίες και μεγάλους οργανισμούς με σκοπό να εξασφαλίσει το απαιτούμενο ενδιαφέρον μέσω διαβουλεύσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top