Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμικές παρουσίες στην φετινή Mediterranean Travel Fair

Δυναμικές παρουσίες στην φετινή Mediterranean Travel Fair

Οι προετοιμασίες και οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή από νέους προορισμούς, έχουν ξεκινήσει για την φετινή Mediterranean Travel Fair 2003 που γίνεται στο Κάιρο της Αιγύπτου από τις 16-18 Σεπτεμβρίου […]

Οι προετοιμασίες και οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή από νέους προορισμούς, έχουν ξεκινήσει για την φετινή Mediterranean Travel Fair 2003 που γίνεται στο<...> Κάιρο της Αιγύπτου από τις 16-18 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης.

Μεταξύ των χωρών που λαμβάνουν μέρος θα είναι φέτος και η Μαλαισία με την Ινδία, ενώ η Νότιος Αφρική θα έχει περίπτερο 60 τμ. Επίσης, η Μέση Ανατολή θα έχει ισχυρή παρουσία όπως και η Ιορδανία, το Μαρόκο, το Μπαχρέιν, και το Κουβέιτ. Ακόμα, την έκθεση θα επισκεφθούν οι μεγαλύτεροι tour operators της Αιγύπτου και πολλά μέλη του Meridien Club, της Reed Travel Exhibitions που διοργανώνει την έκθεση.

`Η Αίγυπτος είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στο κόσμο, και ο τουρισμός σε αυτή την περιοχή δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενος. Η έκθεση Mediterranean Travel Fair είναι το σημαντικότερο μέρος συνάντησης των τουριστικών επιχειρηματιών που συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής`, δήλωσε ο κ. Matt Thompson, διευθυντής της Reed Travel Exhibitions.

`Μαζί με τον Αιγυπτιακό Οργανισμό Τουρισμού έχουμε στόχο να προσκαλέσουμε τους καλύτερους αγοραστές τουριστικών προϊόντων`, ανέφερε η κ. Vicky Redwood, Marketing Manager της έκθεσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024