Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δυναμικές παρουσίες στην φετινή Mediterranean Travel Fair

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Ιούνιος 2003, 00:00

Οι προετοιμασίες και οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή από νέους προορισμούς, έχουν ξεκινήσει για την φετινή Mediterranean Travel Fair 2003 που γίνεται στο<...>

Κάιρο της Αιγύπτου από τις 16-18 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης.

Μεταξύ των χωρών που λαμβάνουν μέρος θα είναι φέτος και η Μαλαισία με την Ινδία, ενώ η Νότιος Αφρική θα έχει περίπτερο 60 τμ. Επίσης, η Μέση Ανατολή θα έχει ισχυρή παρουσία όπως και η Ιορδανία, το Μαρόκο, το Μπαχρέιν, και το Κουβέιτ. Ακόμα, την έκθεση θα επισκεφθούν οι μεγαλύτεροι tour operators της Αιγύπτου και πολλά μέλη του Meridien Club, της Reed Travel Exhibitions που διοργανώνει την έκθεση.

`Η Αίγυπτος είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς στο κόσμο, και ο τουρισμός σε αυτή την περιοχή δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενος. Η έκθεση Mediterranean Travel Fair είναι το σημαντικότερο μέρος συνάντησης των τουριστικών επιχειρηματιών που συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής`, δήλωσε ο κ. Matt Thompson, διευθυντής της Reed Travel Exhibitions.

`Μαζί με τον Αιγυπτιακό Οργανισμό Τουρισμού έχουμε στόχο να προσκαλέσουμε τους καλύτερους αγοραστές τουριστικών προϊόντων`, ανέφερε η κ. Vicky Redwood, Marketing Manager της έκθεσης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top