Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αυξήθηκε η κίνηση των επιβατών στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Ιούνιος 2003, 00:00

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βοήθησε στην αύξηση της κίνησης των επιβατών από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας προς την Θάσο, η οποία<...>

έφθασε το 60%, σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο τριήμερο.

Τα έκτακτα δρομολόγια από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας και τα υπολιμεναρχεία έφθασαν τα 49 προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα το ταξιδιωτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία του Λιμεναρχείου Καβάλας από τα λιμάνια της Κεραμωτής και της Καβάλας μεταφέρθηκαν στο Λιμένα και τον Πρίνο Θάσου 20.282 επιβάτες με 4.475 ΙΧ αυτοκίνητα, 74 λεωφορεία, 605 δίκυκλα και 600 φορτηγά αυτοκίνητα. Επέστρεψαν περίπου, 19.500 άτομα, με 4.400 ΙΧ, 550-600 δίκυκλα, 70 λεωφορεία και 550-600 φορτηγά αυτοκίνητα. Δηλαδή διακινήθηκαν στη Θάσο το τριήμερο αυτό κοντά στις 40.000 άτομα.

Όλη η δύναμη του Λιμενικού Σώματος αναγκαστικά τέθηκε σε υπηρεσιακή επαγρύπνηση για να εξυπηρετήσει τις τόσες χιλιάδες των εκδρομέων και τουριστών, που επέλεξαν για την αργία του Αγίου Πνεύματος την Θάσο και αυτό για έναν επιπρόσθετο λόγο, επειδή στη Χαλκιδική λόγω των μέτρων και των απαγορεύσεων, που έχουν ληφθεί σχεδόν σε όλο το νομό εξαιτίας της επικείμενης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, ήταν πολύ δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο να κάνουν το τριήμερο τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς και άλλοι και επέλεξαν την Θάσο ως τη μοναδική λύση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top