Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδα στη Χίο

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το Βόρειο Αιγαίο

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Ιούνιος 2003, 00:00

Ημερίδα διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουνίου, στη Χίο, το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, μαζί με τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με θέμα<...>

“Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής για το Βόρειο Αιγαίο”. Η  ημερίδα έχει στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των τοπικών φορέων και του κοινού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Βορείου Αιγαίου.

Στην Ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό οι υφυπουργοί Υγείας και Πρόνοιας, Ελπίδα Τσουρή και Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού, Δημήτρης Γεωργαράκης, θα αναπτύξει το θέμα “Εθνική και Περιφερειακή Τουριστική Πολιτική”.

Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Βορείου Αιγαίου συγκαταλέγεται στις πρώτες προτεραιότητες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και στο πλαίσιο αυτό έχει περιληφθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2000-2006, η χρηματοδότηση δράσεων τουριστικής προβολής.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής προβολής για το 2003, η οποία ξεκίνησε από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τις προτάσεις marketing plan, που εκπονήθηκε, ενώ παράλληλα ολοκληρώνονται οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την οριστικοποίηση των αντίστοιχων δράσεων της επόμενης διετίας 2004-2005.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top