Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αναστάτωση στα αεροδρόμια της Βορείου Ελλάδας

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Ιούνιος 2003, 00:00

Ξεκίνησαν τα αυξημένα μέτρα που θα διαρκέσουν μέχρι τις 22 Ιουνίου λόγω της Συνόδου Κορυφής στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας...

Ξεκίνησαν τα αυξημένα μέτρα που θα διαρκέσουν μέχρι τις 22 Ιουνίου λόγω της Συνόδου Κορυφής στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας<...>

.

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης επιτρέπεται να προσεγγίσουν μόνο όσοι ταξιδεύουν και αυτοί πεζοί με το εισιτήριο τους στο χέρι! Οι πεζοί που δεν κατέχουν εισιτήρια και επιθυμούν να προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του αεροδρομίου, θα συνοδεύονται από αστυνομικούς. Η κίνηση των λεωφορείων και των ταξί προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία” είναι ελεύθερη.

Το αεροδρόμιο της Καβάλας θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση με συνθήκες υψηλής ασφάλειας, όσο διάστημα διαρκέσει η Σύνοδος των αρχηγών των χωρών της ΕΕ, αφού θα μεταφερθούν εκεί αρκετά αεροπλάνα προέδρων κρατών που θα παραμείνουν στην κεντρική πίστα για φύλαξη. Το προσωπικό του αεροδρομίου βρίσκεται σε υπηρεσιακή επαγρύπνηση μέρα και νύχτα και όπως είναι φυσικό τα μέτρα ασφάλειας έχουν αυξηθεί.

Αεροσκάφη που δεν κάνουν τακτικές προγραμματισμένες πτήσεις για τη Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Καβάλας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top