Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Μικρή ταλαιπωρία για τους τουρίστες ναυλωμένων πτήσεων στη Βόρειο Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιούνιος 2003, 00:00

Όπως είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες, λόγω της Συνόδου Κορυφής, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα οι ναυλωμένες διεθνείς πτήσεις που είχαν προορισμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης...

Όπως είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες, λόγω της Συνόδου Κορυφής, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα οι ναυλωμένες διεθνείς πτήσεις που είχαν<...>

προορισμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα προσγειωνόντουσαν στην Καβάλα, με αποτέλεσμα πέντε ναυλωμένες πτήσεις με τουρίστες από την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη που είχαν προορισμό τους τον αερολιμένα `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης, να προωθηθούν στο αεροδρόμιο `Μέγας Αλέξανδρος` της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, περίπου 500 τουρίστες από την Μεγάλη Βρετανία, τη Φινλανδία, και τη Γερμανία προσγειώθηκαν στην Καβάλα και με λεωφορεία που δρομολόγησαν γνωστά τουριστικά γραφεία μεταφέρθηκαν στη Χαλκιδική, για να κάνουν τις προγραμματισμένες θερινές τους διακοπές.

Αρκετοί άλλοι τουρίστες από χώρες της Ευρώπης επέλεξαν να ταξιδέψουν πριν τις 12 το μεσημέρι και μετά τις 6 το απόγευμα, που δεν ίσχυαν αυτοί οι περιορισμοί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κι έτσι οι πτήσεις τους έγιναν κανονικά και δεν μπήκαν στη ταλαιπωρία να διασχίσουν τη διαδρομή Καβάλα - Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική.

Στο αεροδρόμιο της Καβάλας, παρατηρήθηκε χθες ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση λόγω των πολλών αφίξεων μεγάλων αεροπλάνων με τουρίστες από την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, οι οποίοι κατέφθασαν από τις χώρες τους για να κάνουν τις θερινές τους διακοπές στη Θάσο και σε ορισμένες άλλες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας. Η ίδια κίνηση αναμένεται και για αύριο, καθώς από Πέμπτη μέχρι Σάββατο οι αφίξεις αεροσκαφών με τουρίστες είναι μεγαλύτερη σε αριθμό σε σχέση με τις άλλες μέρες της εβδομάδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top