Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αποφασισμένος ο Νομάρχης Καβάλας για την κατασκευή ενός αιγιακού πάρκου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιούνιος 2003, 00:00

Αποφασισμένος παρουσιάστηκε ο νομάρχης Καβάλας Θεόδωρος Καλλιοντζής να συνεχίσει τις προσπάθειες του για την παραχώρηση της έκτασης της αλάνας<...>

στη Νέα Ηρακλείτσα Παγγαίου και της υλοποίησης του φιλόδοξου προγράμματος για την κατασκευή ενός αιγιακού πάρκου, τονίζουν δημοσιεύματα.

Ο κ. Καλλιοντζής σχετικά με την προκήρυξη που έχει δημοσιευθεί πριν από λίγο καιρό από την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων, ΕΤΑ, και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από ιδιώτες επενδυτές για συγκεκριμένες παραλιακές οικοπεδικές εκτάσεις που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο των ΕΤΑ, όπου ανήκει και η αλάνα, τόνισε πως από τα διαμειφθέντα μεταξύ του ιδίου και των εκπροσώπων της εταιρίας που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση στην Περιφέρεια, τεκμαίρεται ότι οι εξελίξεις είναι αναστρέψιμες.

Τόνισε ότι του άφησαν να εννοηθεί πως είναι δυνατό να σταματήσει η διαδικασία παραχώρησης, έναντι ενοικίου, της συγκεκριμένης έκτασης σε ιδιώτες για χρονική περίοδο έξι ετών, εξέλιξη που θα έθετε τέρμα στις όποιες πρωτοβουλίες έχουν αναληφθεί για την υλοποίηση του σχεδίου κατασκευής του αιγιακού πάρκου. Ο νομάρχης Καβάλας υπογράμμισε πως έχουν γίνει αρκετά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή και έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα για τη σύνταξη προμελετών οικονομικών και περιβαλλοντικών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top