Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςGermanwings: Υψηλό ποσοστό πληρότητας σημειώνει η πρώτη εβδομάδα πτήσεων Αθήνα-Κολονία

Germanwings: Υψηλό ποσοστό πληρότητας σημειώνει η πρώτη εβδομάδα πτήσεων Αθήνα-Κολονία

Μία μόλις εβδομάδα από την πρώτη πτήση της Germanwings μεταξύ Αθήνας και Κολονίας την Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2003, η εταιρία ήδη λειτουργεί με πληρότητα που φτάνει κατά μέσο όρο το […]

Μία μόλις εβδομάδα από την πρώτη πτήση της Germanwings μεταξύ Αθήνας και Κολονίας την Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2003, η εταιρία ήδη<...> λειτουργεί με πληρότητα που φτάνει κατά μέσο όρο το 80%. “Φαίνεται πως η ελληνική αγορά έψαχνε για ένα προιόν σαν αυτό της Germanwings”, δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξη ο ο Dr. Joachim Klein. “Με 4 πτήσεις την εβδομάδα, που αναχωρούν από την Αθήνα στις 15.45 μ.μ. με τιμές που αρχίζουν από τα 19€ για την απλή μετάβαση και προσφέροντας ασφαλείς και υψηλής ποιότητας πτήσεις σε δερμάτινα καθίσματα, με πλατύτερη μεσαία θέση και μια ευρεία γκάμα ποτών και σνακ σε λογικές τιμές, η Germanwings βρήκε μια σωστή θέση στην Ελληνική αγορά” πρόσθεσε ο κος. Schoettes. Ακόμα, η εταιρία χαμηλού κόστους προσφέρει και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης μέσω προγραμμάτων ήχου και βίντεο αλλά και επίδειξη των αεροσκαφών της.

Η τιμολογιακή πολιτική βασίζεται σε ένα παραγωγικό μάνατζμεντ. Ενώ τα 19 Eυρώ είναι η χαμηλότερη τιμή και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τα τέλη ασφαλείας, διατίθενται επίσης και τιμές σε υψηλότερα επίπεδα (29€, 39€, 49€….). Αυτή η τιμολογιακή δομή είναι ίδια για όλους τους προορισμούς. “Για περίπου 30 θέσεις σε κάθε πτήση, οι οποίες αποτελούν το 14-20% της πληρότητας του αεροσκάφους, εισιτήρια στις τιμές των 19€ και 29€ θα υπάρχουν σίγουρα,” εξήγησε ο Dr. Klein.

Κρατήσεις μέσω του Internet και του ελληνικού τηλεφωνικού κέντρου

Το πρώτο χρόνο της λειτουργίας της εταιρίας το 90% των κρατήσεων έγιναν μέσω του Διαδικτύου. Η Germanwings όμως προσφέρει και τη δυνατότητα κρατήσεων μέσω τηλεφωνικού κέντρου για εκείνους τους επιβάτες που προτιμούν την προσωπική επαφή ή έχουν κάποια πρόσθετα αιτήματα ή απορίες. Αυτή η υπηρεσία θα χρεώνεται με το επιπλέον ποσό των 5€. Κρατήσεις επίσης μπορούν να γίνουν και από τα πρακτορεία με σύστημα Amadeus.

Ειδικά πακέτα τιμών για εταιρίες

Η Germanwings προσφέρει ένα ενδιαφέρον προϊόν όχι μόνο στους επιβάτες τουρισμού που επιθυμούν να ταξιδέψουν με χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά και στις εταιρίες που ενδιαφέρονται για ειδικές επιχειρηματικές τιμές για εισιτήρια προς 22 Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Τα προσφερόμενα εισιτήρια είναι ευέλικτα και έχουν τη δυνατότητα να επιστραφεί η αξία τους στο ακέραιο.

Η Germanwings άρχισε τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 2002. Από τότε η νέα Γερμανική εταιρία χαμηλού κόστους καθιέρωσε ένα δίκτυο δρομολογίων σε 22 Ευρωπαϊκούς προορισμούς και μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο επιβάτες στα δικά της Airbus A 319 and A320. Η Germanwings είναι μια 100% θυγατρική της Eurowings, μιας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαικούς μεταφορείς, στην οποία η Γερμανική Lufthansa συμμετέχει σε 24,9% των μετοχών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024