Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Ταϊλάνδη απαλλαγμένη από το SARS χαμογελάει ξανά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Ιούνιος 2003, 00:00

Πεντακόσιοι ογδόντα δημοσιογράφοι, πρόεδροι Ταξιδιωτικών οργανισμών, Τουριστικοί επιχειρηματίες και Ταξιδιωτικοί πράκτορες από<...>

όλη την Ευρώπη, παρευρέθησαν στη Μπανγκόκ σε μια μεγάλη εκδήλωση που οργάνωσε το Υπουργείο Τουρισμού & Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της χώρας και την Thai Airways International.

Ο στόχος της εκδήλωσης αυτής ήταν η ενημέρωση της διεθνούς κοινότητας ότι η Ταϊλάνδη είναι ένα ασφαλής προορισμός ελεύθερος από SARS.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης αυτής ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ταϊλανδικής Κυβέρνησης, η Υπουργός Υγείας, ο Υπουργός Τουρισμού & Αθλητισμού, ο Πρόεδρος της Thai Airways και ο εκπρόσωπος του WHO στην Ν. Ανατολική Ασία. Επίσης οι ομιλητές απάντησαν σε ερωτήσεις των Ευρωπαίων δημοσιογράφων και έδωσαν όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την πολιτική που ακολουθεί η χώρα στον απόλυτο έλεγχο του SARS. 

Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Ταϊλανδικού Οργανισμού Τουρισμού παρουσίασε τη νέα τουριστική διαφημιστική καμπάνια της Ταϊλάνδης που βασίζεται στο σλόγκαν “Thailand Smiles Plus”.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της HATTA Γιάννης Ευαγγέλου.

Μετά την διήμερη παραμονή στην Μπανγκόκ, οι Έλληνες προσκεκλημένοι ταξίδεψαν στο εξωτικό Πουκέτ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις στα μοναδικά ξενοδοχειακά θέρετρα του νησιού, επίσκεψη στο James Bond Island, εξορμήσεις σε ποταμούς (rafting), περιηγήσεις σε τροπικά δάση (trekking), καθώς επίσης και βόλτες με ελέφαντες.

Ο πάντα εκπληκτικός καιρός, σύμμαχος στις αποδράσεις, έδωσε την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να απολαύσουν τη τροπική θάλασσα, να αναζωογονηθούν στα εκπληκτικά κέντρα SPA και να χαλαρώσουν στα περίφημα Thai μασάζ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top