Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έντονες ενστάσεις για την αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Ιούλιος 2003, 00:00

Τις νέες αυξήσεις κατά 4% από 1ης Ιουλίου στα εισιτήρια των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών κατήγγειλε, μιλώντας χθες σε συγκέντρωση<...>

της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιάννης Τούσσας.

Ο πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ, στην ομιλία του ανέτρεψε τα επιχειρήματα των εφοπλιστών και της κυβέρνησης περί ασύμφορων δρομολογίων, σημειώνοντας ότι η επιχορήγηση των εφοπλιστών για το 2003 είναι 13,5 δισ. δρχ, χρήματα από την άμεση και έμμεση φορολογία του ελληνικού λαού.

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στην πρόταση του ΚΚΕ για Εθνικό Οργανισμό Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, σημείωσε ότι πρόκειται για πρόταση-συστατικό στοιχείο μιας άλλης πολιτικής με λαϊκή οικονομία και κεντρικό σχεδιασμό και συνδέεται με ριζικές αλλαγές σε μια σειρά κλάδους της εθνικής οικονομίας.

Εν τω μεταξύ, παρελθόν θα αποτελούν από τις 10 Ιουλίου τα εκδοτήρια εισιτηρίων εντός του λιμανιού του Πειραιά. Στην απόφαση αυτή κατέληξαν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργος Ανωμερίτης και η διοίκηση του ΟΛΠ, ωστόσο έχει προκαλέσει την αντίδραση των πρακτόρων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top