Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η US Airways στην Star Alliance

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Ιούλιος 2003, 00:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο της συμμαχίας Star Alliance ενέκρινε ομόφωνα την αίτηση της αεροπορικής εταιρίας US Airways για ένταξη στη αεροπορική<...>

συμμαχία. Η είσοδο της US Airways θα επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο της συμμαχίας στα επιχειρηματικά κέντρα πόλεων στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και στην Καραϊβική.

“Η US Airways προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στους επιβάτες του δικτύου Star Alliance” είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance κ. Jaan Albrecht. “Για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες, η ένταξη της US Airways σημαίνει πρόσβαση στο πιο εκτενές αεροπορικό δίκτυο στις ανατολικές ΗΠΑ, ενώ για τους ταξιδιώτες αναψυχής, το νέο διευρυμένο δίκτυο τους προσφέρει περισσότερους προορισμούς στην Καραϊβική και τη Φλόριντα.”

Η είσοδος της US Airways στη Star Alliance σημαίνει ότι πλέον το συμμαχικό δίκτυο θα είναι σε θέση να προσφέρει πτήσεις σε 771 προορισμούς και να εξυπηρετεί 133 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Η επέκταση του δικτύου μας μέσω της Star Alliance θα δημιουργήσει τεράστια οφέλη στους πελάτες μας και στην εταιρία μας,” είπε ο κ. David Siegel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της US Airways. “Στις υπόλοιπες εταιρίες μέλη και στους επιβάτες της Star Alliance, η US Airways προσφέρει ένα εκτενές δίκτυο με την ισχυρή παρουσία μας στις ανατολικές ΗΠΑ, όπου καταλήγει το 70% των ταξιδιωτών από την Ευρώπη, καθώς επίσης και η αυξανόμενη παρουσία μας στην Καραϊβική. Μέσω του νέου terminal που λειτούργησε πρόσφατα στη Φιλαδέλφεια οι επιβάτες της Star Alliance θα έχουν περισσότερες επιλογές πτήσεων.”

Η US Airways αναμένεται να ολοκληρώσει τις διαδικασίες ένταξης στο αεροπορικό δίκτυο Star Alliance μέσα στους επόμενους 9-12 μήνες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top