Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Για πρώτη φορά check in αεροδρομίου και στα λιμάνια

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Ιούλιος 2003, 00:00

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιώργος Αλεξάκης ανακοίνωσε χθες ότι από τις<...>

13 Ιουνίου 2003 άρχισε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Ηρακλείου, αλλά και στην Ελλάδα η διενέργεια παροχής υπηρεσιών εξυπηρέτησης επιβατών εκτός αεροδρομίου για τους επιβάτες που αποβιβάζονται από κρουαζιερόπλοιο και συνεχίζουν για πτήση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, που προβλέπεται εδώ και καιρό στους σχετικούς κανονισμούς της χώρας μας, επιτυγχάνεται η λειτουργική διασύνδεση λιμανιού και αεροδρομίου Ηρακλείου, αξιοποιώντας την κοντινή απόσταση των βασικών πυλών του νησιού. Οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που έχουν σαν αφετηρία και τερματισμό, το λιμάνι του Ηρακλείου, μπορούν πλέον να παραδίδουν τις αποσκευές τους στο λιμάνι, να παίρνουν κάρτα επιβίβασης για το αεροπλάνο και να αξιοποιούν περιηγητικά στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της τον ενδιάμεσο χρόνο, μέχρι την αναχώρησή τους με αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

“Επειδή, η περίπτωση του λιμένος Ηρακλείου είναι η πρώτη, καταβάλλεται μεγάλη προσοχή και συντονισμός ενεργειών”, τόνισε ο κ. Αλεξάκης. Εκτιμάται ότι η περίπτωση του Ηρακλείου λειτουργεί ως δοκιμή επειδή η υπηρεσία αυτή θα επεκταθεί και σε άλλους χώρους λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top