Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚαι ελικοδρόμιο θα λειτουργεί στο νέο τουριστικό λιμάνι του ΟΛΠ

Και ελικοδρόμιο θα λειτουργεί στο νέο τουριστικό λιμάνι του ΟΛΠ

Ελικοδρόμιο θα δημιουργηθεί σύντομα στους χώρους του νέου τουριστικού λιμανιού του Πειραιά από τον ΟΛΠ, σύμφωνα με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργο Ανωμερίτη

Ελικοδρόμιο θα δημιουργηθεί σύντομα στους χώρους του νέου τουριστικού λιμανιού του Πειραιά από τον<...> ΟΛΠ, σύμφωνα με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργο Ανωμερίτη. Ο τεχνικός φάκελος, του πρώτου πολιτικού ελικοδρομίου του Πειραιά, έχει ήδη κατατεθεί στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Όπως τόνισαν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και ο πρόεδρος του ΟΛΠ ΑΕ “η δημιουργία ελικοδρομίου στη νέα περιοχή της εισόδου του λιμένα εκρίθη αναγκαία τόσο για τη διασύνδεση του λιμανιού με το αεροδρόμιο και τα πλοία, όσο και για την εξυπηρέτηση των ναυτιλιακών εταιριών του Πειραιά”.

Σχετικά με το έργο ο κ. Ανωμερίτης δήλωσε ότι “εντάσσεται στα σχέδια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΟΛΠ προς τους χρήστες και επιβάτες του λιμανιού και στην προσπάθεια ενίσχυσης της εικόνας του Πειραιά ως Διεθνούς Ναυτιλιακού Κέντρου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024