Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟλοκληρώνεται η ανακαίνιση του Makedonia Palace

Ολοκληρώνεται η ανακαίνιση του Makedonia Palace

Σε ριζική ανακαίνιση των δωματίων του αλλά και των σουιτών του προχωρά το Makedonia Palace ολοκληρώνοντας και τη δεύτερη φάση αναβάθμισης της μονάδας, αφού η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι […]

Σε ριζική ανακαίνιση των δωματίων του αλλά και των σουιτών του προχωρά το Makedonia Palace ολοκληρώνοντας και τη δεύτερη<...> φάση αναβάθμισης της μονάδας, αφού η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2002. Στο πλαίσιο αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο που αποτελεί σταθμό για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη Βαλκανική, θα παραμείνει κλειστό για το διάστημα από 12 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου.

Επισημαίνεται δε ότι καθ` όλη τη διάρκεια των ανακαινίσεων η πισίνα, το γυμναστήριο και το pool-bar, καθώς και το τμήμα δεξιώσεων και κρατήσεων του ξενοδοχείου θα παραμείνουν ανοικτά και στη διάθεση των πελατών του.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Aλκιβιάδης Σωτηρίου “πιστοί στις υποσχέσεις μας ολοκληρώνουμε την σταδιακή ριζική αναβάθμιση όλων των χώρων του Makedonia Palace και παραδίδουμε στο κοινό της πόλης μας αλλά και όλης της χώρας πλήρως ανανεωμένο το κορυφαίο ξενοδοχείο της Βόρειας Ελλάδας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024