Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠροβλήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω διακοπής ρεύματος

Προβλήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω διακοπής ρεύματος

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στο αεροδρόμιο ‘Νίκος Καζαντζάκης’ του Ηρακλείου στην Κρήτη εξαιτίας νέας διακοπής ρεύματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν η δεύτερη γραμμή της ΔΕΗ που τροφοδοτεί με ηλεκτρικό […]

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στο αεροδρόμιο ‘Νίκος Καζαντζάκης’ του Ηρακλείου στην Κρήτη εξαιτίας<...> νέας διακοπής ρεύματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν η δεύτερη γραμμή της ΔΕΗ που τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα τον αερολιμένα τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης. Σχεδόν, επί 10 ώρες δεν λειτούργησε ο κλιματισμός, μέρος του φωτισμού χωρίς όμως να επηρεαστούν οι προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ομαλά.

Η διοίκηση της ΥΠΑ δεσμεύθηκε στον υφυπουργό Μεταφορών Μανόλη Στρατάκη, πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια μέσα στην εβδομάδα για να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος και να το αντιμετωπίσει ώστε να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος που ταλανίζουν το αεροδρόμιο.

Στο μεταξύ σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΥΠΑ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αναφέροντας ότι οι διακοπές ρεύματος στον αερολιμένα μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια των πτήσεων ενώ επηρεάζουν και θέτουν εκτός λειτουργίας βασικές επιχειρησιακές ευκολίες όπως το ραντάρ και τα ραδιοναυτιλιακά βοηθήματα κ.λ.π. Πάντως, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Δημήτρη Κακλαμάνη λειτουργία του ραντάρ δεν σταμάτησε από τη διακοπή του ρεύματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024