Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προβλήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λόγω διακοπής ρεύματος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Ιούλιος 2003, 00:00

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στο αεροδρόμιο ‘Νίκος Καζαντζάκης’ του Ηρακλείου στην Κρήτη εξαιτίας<...>

νέας διακοπής ρεύματος που σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν η δεύτερη γραμμή της ΔΕΗ που τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα τον αερολιμένα τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης. Σχεδόν, επί 10 ώρες δεν λειτούργησε ο κλιματισμός, μέρος του φωτισμού χωρίς όμως να επηρεαστούν οι προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ομαλά.

Η διοίκηση της ΥΠΑ δεσμεύθηκε στον υφυπουργό Μεταφορών Μανόλη Στρατάκη, πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια μέσα στην εβδομάδα για να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος και να το αντιμετωπίσει ώστε να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος που ταλανίζουν το αεροδρόμιο.

Στο μεταξύ σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΥΠΑ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αναφέροντας ότι οι διακοπές ρεύματος στον αερολιμένα μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια των πτήσεων ενώ επηρεάζουν και θέτουν εκτός λειτουργίας βασικές επιχειρησιακές ευκολίες όπως το ραντάρ και τα ραδιοναυτιλιακά βοηθήματα κ.λ.π. Πάντως, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Δημήτρη Κακλαμάνη λειτουργία του ραντάρ δεν σταμάτησε από τη διακοπή του ρεύματος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top