Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέα πρότυπη τουριστική μονάδα που θα συνδυάζει τον ιαματικό τουρισμό, το θαλάσσιο και το γκολφ

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Ιούλιος 2003, 00:00

`Η δημιουργία σύνθετων τουριστικών υπηρεσιών που θα αναβαθμίζουν και θα εμπλουτίζουν το εγχώριο τουριστικό προϊόν αποτελεί<...>

μια από τις προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής. Στο πλαίσιο αυτό εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας πρότυπης τουριστικής μονάδας που θα συνδυάζει τον ιαματικό τουρισμό, τον θαλάσσιο και το γκόλφ στην περιοχή Κουνουπέλι του Νομού Ηλείας`, δήλωσε ο υφυπουργός ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος που ανέλαβε και τον συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται για την υλοποίηση του.

Η μονάδα θα δημιουργηθεί σε συνολική έκταση 1.250 στρεμμάτων που θα παραχωρήσουν ο Δήμος Βουπρασίας (750 στρ.) και τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (500 στρ.) που για το σκοπό αυτό υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας.

Βασικός στόχος της σύμπραξης ΕΤΑ και Δήμου είναι η αξιοποίηση των ακινήτων με την ανάπτυξη σύνθετων και ολοκληρωμένων τουριστικών επενδύσεων, που θα εξασφαλίζουν την προσφορά νέων τουριστικών προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών ποιοτικών προδιαγραφών. Με βάση το μνημόνιο και αφού προηγήθηκε η έγκριση ειδικής περιβαλλοντικής μελέτης ανατέθηκε σε γραφείο μελετών η αποτίμηση και η εκπόνηση σχεδίου ανάπτυξης προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την προκήρυξη δημοσίου διαγωνισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top