Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέα πρότυπη τουριστική μονάδα που θα συνδυάζει τον ιαματικό τουρισμό, το θαλάσσιο και το γκολφ

Νέα πρότυπη τουριστική μονάδα που θα συνδυάζει τον ιαματικό τουρισμό, το θαλάσσιο και το γκολφ

`Η δημιουργία σύνθετων τουριστικών υπηρεσιών που θα αναβαθμίζουν και θα εμπλουτίζουν το εγχώριο τουριστικό προϊόν αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής. Στο πλαίσιο αυτό εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για […]

`Η δημιουργία σύνθετων τουριστικών υπηρεσιών που θα αναβαθμίζουν και θα εμπλουτίζουν το εγχώριο τουριστικό προϊόν αποτελεί<...> μια από τις προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής. Στο πλαίσιο αυτό εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας πρότυπης τουριστικής μονάδας που θα συνδυάζει τον ιαματικό τουρισμό, τον θαλάσσιο και το γκόλφ στην περιοχή Κουνουπέλι του Νομού Ηλείας`, δήλωσε ο υφυπουργός ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος που ανέλαβε και τον συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται για την υλοποίηση του.

Η μονάδα θα δημιουργηθεί σε συνολική έκταση 1.250 στρεμμάτων που θα παραχωρήσουν ο Δήμος Βουπρασίας (750 στρ.) και τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (500 στρ.) που για το σκοπό αυτό υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας.

Βασικός στόχος της σύμπραξης ΕΤΑ και Δήμου είναι η αξιοποίηση των ακινήτων με την ανάπτυξη σύνθετων και ολοκληρωμένων τουριστικών επενδύσεων, που θα εξασφαλίζουν την προσφορά νέων τουριστικών προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών ποιοτικών προδιαγραφών. Με βάση το μνημόνιο και αφού προηγήθηκε η έγκριση ειδικής περιβαλλοντικής μελέτης ανατέθηκε σε γραφείο μελετών η αποτίμηση και η εκπόνηση σχεδίου ανάπτυξης προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την προκήρυξη δημοσίου διαγωνισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024