Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Δεν θα δρομολογηθεί πλοίο στον Μεσσηνιακό Κόλπο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Ιούλιος 2003, 00:00

Παρά τις προσπάθειες να συνεχισθεί το εγχείρημα που ξεκίνησε πέρυσι, με τη δρομολόγηση πλοίου και την πραγματοποίηση εκδρομών<...>

στο Μεσσηνιακό Κόλπο, φέτος δεν επήλθε συμφωνία για την συνέχιση του, κυρίως λόγω των μεγάλων ποσών που ζητούν οι ναυτιλιακές εταιρίες από τους δήμους και την τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής.

Μέχρι τώρα καμία επίσημη και συγκεκριμένη πρόταση δεν υποβλήθηκε στην ΤΕΔΚ Μεσσηνίας από τους δύο ιδιώτες που αρχικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον και κατέθεσαν προτάσεις, μετά την απόφαση της Τοπικής Ένωσης και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης να μην καλύψουν πλήρως τα ταξίδια - όπως έκανε πέρυσι η ΤΕΔΚ - αλλά να επιδοτήσουν την προσπάθεια με 10 εκατ. δρχ. συνολικά.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη πρόταση ήταν από την εταιρία Kυριακούλη και αφορούσε ένα δελφίνι, που θα μπορούσε να κάνει ταξίδια σε Oίτυλο, Πύλο, Kυπαρισσία, Kύθηρα και Zάκυνθο. O ιδιοκτήτης είχε ζητήσει 30 εκατ. δρχ., με την προϋπόθεση τα μισά εισιτήρια του κάθε ταξιδιού να διατίθενται στην TEΔK ή και σε οποιοδήποτε άλλο φορέα χρηματοδοτούσε την προσπάθεια.

Η δεύτερη που υποβλήθηκε εκπρόθεσμα, αλλά εξετάστηκε, ήταν από τον κ. Bουτυράκο και αφορούσε ένα ανοιχτό σκάφος, που θα μπορούσε να πιάνει σε κάποια λιμάνια της Mεσσηνίας (Πεταλίδι, Aγιο Aνδρέα κλπ, πέρα από Πύλο και Kυπαρισσία) και στο Oίτυλο και ο ενδιαφερόμενος ζητούσε 20 εκατ. για να δώσει τα μισά εισιτήρια στους φορείς, που θα χρηματοδοτούσαν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top