Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ αντιπολίτευση της Ιταλίας ζητά την παραίτηση Στεφάνι

Η αντιπολίτευση της Ιταλίας ζητά την παραίτηση Στεφάνι

Την παραίτηση του γ.γ. του υπουργείου Τουρισμού της Ιταλίας Στέφανο Στεφάνι, ζήτησε χθες από τη Γερουσία της Βουλής η αντιπολίτευση της χώρας για τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε στον τουριστικό […]

Την παραίτηση του γ.γ. του υπουργείου Τουρισμού της Ιταλίας Στέφανο Στεφάνι, ζήτησε χθες από τη Γερουσία της Βουλής η<...> αντιπολίτευση της χώρας για τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε στον τουριστικό κλάδο, σύμφωνα με δηλώσει του εκπροσώπου των Δημοκρατικών της Αριστεράς κ. Βισλάντε. Ο κ. Βισλάντε τόνισε ότι `η προχειρότητα και η θρασύτητα του κ. Μπερλουσκόνι και αυτό το σκοτεινό άτομο ο Στεφάνι έχουν κάνει μόνο κακό στην Ιταλία`.

Μετά την γνωστή ιταλογερμανική διένεξη πιστεύεται ότι η επίδραση στις αφίξεις των Γερμανών στην Ιταλία θα είναι σφοδρή, και ότι σίγουρα θα υπάρξει πτώση της ζήτησης από την γερμανική αγορά, που μάλιστα αποτελεί και την πρώτη αγορά εισερχόμενου τουρισμού στην Ιταλία, με περίπου 10.000.000 τουρίστες. Σύμφωνα με στοιχεία το 2001, οι Γερμανοί ξόδεψαν στην Ιταλία, περισσότερα από 6,4 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο των τουριστικών εσόδων της Ιταλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024