Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνακάμπτει ο τουρισμός στη Μεγάλη Βρετανία

Ανακάμπτει ο τουρισμός στη Μεγάλη Βρετανία

Ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών στη Μεγάλη Βρετανία έπεσε το μήνα Μάιο κατά 6% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2002, ποσοστό που παρουσιάζει βελτίωση σε σχέση με εκείνο […]

Ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών στη Μεγάλη Βρετανία έπεσε το μήνα Μάιο κατά 6% σε σχέση με τον<...> ίδιο μήνα του 2002, ποσοστό που παρουσιάζει βελτίωση σε σχέση με εκείνο του Απριλίου 2003, σύμφωνα με την Στατιστική υπηρεσία της χώρας. Η διαφημιστική καμπάνια της χώρας στις ΗΠΑ, VisitBritain, για αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου και αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στις αφίξεις.

Επίσης, βελτίωση παρουσιάζουν και τα χρήματα που ξοδεύουν οι τουρίστες κατά την διαμονή τους στην Μεγάλη Βρετανία. Γενικά, οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης φαίνεται να ανακάμπτουν στον τουριστικό κλάδο, με την βοήθεια των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους που συνδέουν την Μεγάλη Βρετανία με πολλές πόλεις της Ευρώπης, και την αύξηση των ολιγοήμερων διακοπών και των διακοπών στις πόλεις, που η καμπάνια VisitBritain προώθησε σε 11 ευρωπαϊκές χώρες για το καλοκαίρι του 2003.

Η διευθύνων σύμβουλος του VisitBritain κ. Tom Wright ανακοίνωσε ότι `σε γενικές γραμμές από το μήνα Μάιο φάνηκε ότι οι διεθνείς αφίξεις θα αυξηθούν παρά τα γεγονότα του πολέμου στο Ιράκ, και του ιού της άτυπης πνευμονίας. Όμως είναι ακόμα νωρίς για να ξέρουμε τα αποτελέσματα της καμπάνιας μας. Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά είμαστε ακόμα μακριά από τα επίπεδα του 2000, όπου ήταν η καλύτερη χρονιά μας στον τουρισμό`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024