Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑύξηση του εσωτερικού τουρισμού στη Γερμανία

Αύξηση του εσωτερικού τουρισμού στη Γερμανία

Κατά 8% αυξήθηκε ο εσωτερικός τουρισμός στη Γερμανία και ανήλθε έτσι στο 38% έναντι πτώσης 62% στον τουρισμό προορισμών εξωτερικού, σύμφωνα με στοιχεία του Ευρωπαϊκού Τουριστικού Ινστιτούτου (Ε.Τ.Ι.). Αιτίες, ο […]

Κατά 8% αυξήθηκε ο εσωτερικός τουρισμός στη Γερμανία και ανήλθε έτσι στο 38% έναντι<...> πτώσης 62% στον τουρισμό προορισμών εξωτερικού, σύμφωνα με στοιχεία του Ευρωπαϊκού Τουριστικού Ινστιτούτου (Ε.Τ.Ι.). Αιτίες, ο πόλεμος του Ιράκ, η άτυπη πνευμονία, αλλά και η οικονομική κρίση κατά το διευθυντή του ινστιτούτου Martin Fontanari, ο οποίος διαβλέπει περαιτέρω αύξηση του εσωτερικού γερμανικού τουρισμού μέσω οικονομικών πακέτων σε οικογένειες, βελτιωμένου Service, ενώ θεωρεί αυτοκίνητο και πλοίο ικανά να βοηθήσουν στον τουρισμό προς το εξωτερικό και απαγορευτικές τις πολυτελείς διακοπές και τις ακριβές πτήσεις.

Η εφημερίδα του Αμβούργου hamburger Abendblatt σε δημοσίευμά της στις 5 Ιουλίου κατατάσσει την Ελλάδα, ως τρίτη χώρα τουριστικής προτίμησης για τους κατοίκους της Βόρειας Γερμανίας παρά το γεγονός των ελάχιστων πτήσεων charters απευθείας από το Αμβούργο για την Ελλάδα σε αντίθεση μάλιστα με την Τουρκία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024