Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Βραβεύονται οι 10 καλύτερες παραλίες της χώρας

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Ιούλιος 2003, 00:00

Σήμερα πραγματοποιείται η τελετή βράβευσης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων "Μελίνα" των 10 καλύτερων παραλιών της Ελλάδας, για το έτος 2002...

Σήμερα πραγματοποιείται η τελετή βράβευσης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων “Μελίνα” των 10 καλύτερων παραλιών της Ελλάδας, για το<...>

έτος 2002, όπως τις ανέδειξε η διεθνής ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας του Internet, www.thalassa.gr.

Η ανάδειξη των 10 καλύτερων παραλιών της χώρας, έχει θεσμοθετηθεί από το Δήμο Αθηναίων, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος “Καθαρές Θάλασσες και Ακτές”, το οποίο σχεδιάζει και εκπονεί η Δ.Ε.Π.Π.Ε. επί 10 συνεχή έτη, με διεθνή απήχηση.

Όπως τονίζει η δήμαρχος της πόλεως των Ολυμπιακών Αγώνων, Ντόρα Μπακογιάννη, “απαιτείται η εγρήγορση όλων των φορέων αλλά και των πολιτών της χώρας, για την ανάδειξη και την προστασία των Ελληνικών θαλασσών. Τα 16.000 χιλιόμετρα απέραντο γαλάζιο αποτελούν τη “βαριά” κληρονομιά της χώρας, τον Τουρισμό”.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το σύνολο του προγράμματος και οι πρωτοβουλίες μας για τη συνέχισή του, με κύριο όπλο, την τεχνολογία και την Πληροφορική που είναι η σύγχρονη γλώσσα, κυρίως για τους νέους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top