Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΥπάλληλοι της Goldair Handling έκλεβαν από τις βαλίτσες του αεροδρομίου στα Σπάτα

Υπάλληλοι της Goldair Handling έκλεβαν από τις βαλίτσες του αεροδρομίου στα Σπάτα

Επταμελής σπείρα υπαλλήλων της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης Goldair Handling, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διέπρατταν κλοπές από αποσκευές επιβατών που είχαν παραδοθεί για φόρτωση, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο `Ελ. Βενιζέλος` […]

Επταμελής σπείρα υπαλλήλων της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης Goldair Handling, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διέπρατταν κλοπές<...> από αποσκευές επιβατών που είχαν παραδοθεί για φόρτωση, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο `Ελ. Βενιζέλος` στα Σπάτα.

Η σπείρα, που έκλεβε αντικείμενα από αποσκευές επιβατών, τα οποία στη συνέχεια πουλούσε, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια του Αεροδρομίου ύστερα από καταγγελίες και έρευνες. Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν οι έξι υπάλληλοι ενώ αναζητείται ο έβδομος σε βάρος του οποίου έχει σχηματισθεί δικογραφία, ενώ διευκρινίσθηκε ότι όλοι οι δράστες είναι Έλληνες.

Σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας, αρχικά συνελήφθη ένας υπάλληλος της συγκεκριμένης εταιρίας, ο οποίος παραβίασε αποσκευή επιβάτη με προορισμό το Λονδίνο και αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα. Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι μαζί με άλλους έξι υπαλλήλους της ίδιας εταιρίας τα δύο τελευταία χρόνια με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπραξαν εκατοντάδες κλοπές σε αποσκευές που είχαν παραδοθεί για φόρτωση. Για τις κλοπές αυτές είχαν γίνει πολλές καταγγελίες κυρίως στην εταιρία Lufthansa αλλά και σε αεροδρόμιο του Λονδίνου, είχε ενημερωθεί η Αστυνομία και γίνονταν έρευνες από καιρό προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβαινε.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των επτά υπαλλήλων βρέθηκαν αντικείμενα που προέρχονται από κλοπές σε αποσκευές. Η έρευνα από την Αστυνομία συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ο αριθμός των κλοπιμαίων και πόσες κλοπές έχουν γίνει ακριβώς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024