Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΟι κυριότεροι λόγοι που δεν κάνουν διακοπές οι Βρετανοί

Οι κυριότεροι λόγοι που δεν κάνουν διακοπές οι Βρετανοί

Σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων YouGov που δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, σχεδόν πέντε εκατομμύρια Βρετανοί εργαζόμενοι δεν κάνουν χρήση του δικαιώματος της άδειας τους, και οι κυριότεροι […]

Σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων YouGov που δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, σχεδόν πέντε<...> εκατομμύρια Βρετανοί εργαζόμενοι δεν κάνουν χρήση του δικαιώματος της άδειας τους, και οι κυριότεροι λόγοι είναι η έλλειψη χρόνου και η απόλαυση της εργασίας τους.

Συγκεκριμένα, το 18% των 27 εκατομμυρίων σκληρά εργαζόμενων Βρετανών αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν όλη την άδεια τους, περίπου τέσσερις εβδομάδες το χρόνο, για έναν από τους ακόλουθους λόγους. Περισσότεροι από τα 2/3 των ερωτηθέντων δεν πάνε καθόλου διακοπές λόγω της εργασιακής πίεσης που τους εμποδίζει ακόμα και να πακετάρουν τα πράγματα τους! Το 1/3 ανησυχούσε ότι οι συνάδελφοι τους θα έπρεπε να κάνουν επιπλέον εργασία όταν θα έλειπαν διακοπές, ενώ ποσοστό περίπου 10% ομολόγησε ότι δεν πήγε πουθενά διακοπές επειδή απολαμβάνει την δουλειά του πάρα πολύ.

Aλλες αιτίες για να μην πάει κανείς διακοπές είναι η έλλειψη χρημάτων ή η πεποίθηση πως η θέση τους δεν κινδυνεύει εάν δεν κάνουν χρήση της αδείας τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024