Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Έρευνα

Οι κυριότεροι λόγοι που δεν κάνουν διακοπές οι Βρετανοί

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Ιούλιος 2003, 00:00

Σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων YouGov που δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, σχεδόν πέντε<...>

εκατομμύρια Βρετανοί εργαζόμενοι δεν κάνουν χρήση του δικαιώματος της άδειας τους, και οι κυριότεροι λόγοι είναι η έλλειψη χρόνου και η απόλαυση της εργασίας τους.

Συγκεκριμένα, το 18% των 27 εκατομμυρίων σκληρά εργαζόμενων Βρετανών αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν όλη την άδεια τους, περίπου τέσσερις εβδομάδες το χρόνο, για έναν από τους ακόλουθους λόγους. Περισσότεροι από τα 2/3 των ερωτηθέντων δεν πάνε καθόλου διακοπές λόγω της εργασιακής πίεσης που τους εμποδίζει ακόμα και να πακετάρουν τα πράγματα τους! Το 1/3 ανησυχούσε ότι οι συνάδελφοι τους θα έπρεπε να κάνουν επιπλέον εργασία όταν θα έλειπαν διακοπές, ενώ ποσοστό περίπου 10% ομολόγησε ότι δεν πήγε πουθενά διακοπές επειδή απολαμβάνει την δουλειά του πάρα πολύ.

Aλλες αιτίες για να μην πάει κανείς διακοπές είναι η έλλειψη χρημάτων ή η πεποίθηση πως η θέση τους δεν κινδυνεύει εάν δεν κάνουν χρήση της αδείας τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top