Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαAμεση και έντονη η αντίδραση της Goldair Handling για τις κλοπές στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Aμεση και έντονη η αντίδραση της Goldair Handling για τις κλοπές στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η εταιρεία Goldair Handling εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναφέρει ότι η ίδια ζήτησε την συνδρομή της […]

Σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η εταιρεία Goldair Handling εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία<...> αναφέρει ότι η ίδια ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν αυτοί που διέπρατταν τις κλοπές, ενώ πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση με την οποία θα τοποθετείται επί του θέματος διεξοδικά, μόλις ολοκληρωθεί η ανάκριση.

Στα πλαίσια της διαδικασίας που κινήθηκε, η Goldair Handling ανακοινώνει ότι θα δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία των ενόχων και θα λάβει όλα τα προβλεπόμενα διοικητικής φύσεως μέτρα.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Goldair Handling, αναγνωρίζει την σοβαρότητα του θέματος, οφείλει όμως να υπενθυμίσει, ότι δυστυχώς παρόμοια περιστατικά έχουν λάβει χώρα κατά το παρελθόν τόσο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όσο και στο αεροδρομίου του Ελληνικού από υπαλλήλους άλλων εταιρειών, αεροπορικών και επίγειας εξυπηρέτησης.

Τονίζει επίσης, ότι τα περιστατικά αυτά όπως και το τελευταίο, έγιναν σε χώρους που την συνολική ευθύνη ελέγχου τους έχουν οι αρμόδιες αρχές του αεροδρομίου και όχι οι μεμονωμένες εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτούς.

Καταλήγοντας η Goldair Handling σημειώνει ότι τα κριτήρια προσλήψεως των υπαλλήλων της είναι όμοια με τα ισχύοντα στους δημόσιους φορείς και σε όλες τις ιδιωτικές εταιρίες, η αυστηρότητα των οποίων όμως δεν είναι ποτέ σε θέση να διασφαλίσει την εκδήλωση τέτοιων θλιβερών περιστατικών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024