Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Aμεση και έντονη η αντίδραση της Goldair Handling για τις κλοπές στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Ιούλιος 2003, 00:00

Σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η εταιρεία Goldair Handling εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία<...>

αναφέρει ότι η ίδια ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν αυτοί που διέπρατταν τις κλοπές, ενώ πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση με την οποία θα τοποθετείται επί του θέματος διεξοδικά, μόλις ολοκληρωθεί η ανάκριση.

Στα πλαίσια της διαδικασίας που κινήθηκε, η Goldair Handling ανακοινώνει ότι θα δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία των ενόχων και θα λάβει όλα τα προβλεπόμενα διοικητικής φύσεως μέτρα.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Goldair Handling, αναγνωρίζει την σοβαρότητα του θέματος, οφείλει όμως να υπενθυμίσει, ότι δυστυχώς παρόμοια περιστατικά έχουν λάβει χώρα κατά το παρελθόν τόσο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όσο και στο αεροδρομίου του Ελληνικού από υπαλλήλους άλλων εταιρειών, αεροπορικών και επίγειας εξυπηρέτησης.
Τονίζει επίσης, ότι τα περιστατικά αυτά όπως και το τελευταίο, έγιναν σε χώρους που την συνολική ευθύνη ελέγχου τους έχουν οι αρμόδιες αρχές του αεροδρομίου και όχι οι μεμονωμένες εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτούς.
Καταλήγοντας η Goldair Handling σημειώνει ότι τα κριτήρια προσλήψεως των υπαλλήλων της είναι όμοια με τα ισχύοντα στους δημόσιους φορείς και σε όλες τις ιδιωτικές εταιρίες, η αυστηρότητα των οποίων όμως δεν είναι ποτέ σε θέση να διασφαλίσει την εκδήλωση τέτοιων θλιβερών περιστατικών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top