Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέα Δημοκρατία: Τα έργα στο λιμάνι του Πειραιά που εξαγγέλθηκαν θα έπρεπε να έχουν τελειώσει το 2002

Νέα Δημοκρατία: Τα έργα στο λιμάνι του Πειραιά που εξαγγέλθηκαν θα έπρεπε να έχουν τελειώσει το 2002

“Για άλλη μία φορά, άλλος ένας υπουργός Ναυτιλίας εξαγγέλλει τα ίδια έργα στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Πασχαλίδη για αναμόρφωση του επιβατηγού λιμένα του Πειραιά […]

“Για άλλη μία φορά, άλλος ένας υπουργός Ναυτιλίας εξαγγέλλει τα ίδια έργα στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Οι πρόσφατες δηλώσεις<...> του κ. Πασχαλίδη για αναμόρφωση του επιβατηγού λιμένα του Πειραιά που εξυπηρετεί 12.500.000 ταξιδιώτες το χρόνο έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση αφού, βάσει των εξαγγελιών προκατόχων του, τα έργα στο λιμάνι θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί από το 2002″, υπογράμμισε ο υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας, βουλευτής Β` Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

“Σαν να μην έφτανε η όψιμη αγωνία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΝ για την ταλαιπωρία των επιβατών”, συνέχισε, “η διοίκηση του ΟΛΠ, παραβιάζοντας κάθε έννομη τάξη αλλά και επιδεικνύοντας πρωτοφανή προχειρότητα, απαιτεί την άμεση, από την 31η Ιουλίου, απομάκρυνση των εκδοτηρίων εισιτηρίων από τις προβλήτες. Απαιτεί επίσης τον αποκλεισμό των φορτηγών αυτοκινήτων από το λιμάνι με αποτέλεσμα περί τα 3.000 φορτηγά να επιβαρύνουν μέχρι τελικής συμφόρησης την πόλη του Πειραιά. Τέτοια πρόχειρα μέτρα, κατά τη διάρκεια μάλιστα της μεγαλύτερης εξόδου της χρονιάς, αποδεικνύουν ότι οι διοικούντες τον ΟΛΠ δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την εξυπηρέτηση του καταναλωτή”.

“Καλούμε τον ΥΕΝ, αντί να φιλολογεί για τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον επιβάτη, να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε, τουλάχιστον τις μέρες που μένουν ως το τέλος της τουριστικής περιόδου, το λιμάνι να λειτουργήσει με μία σχετική ευπρέπεια και να μην υποβληθούν οι επιβάτες σε επιπλέον ταλαιπωρίες”, κατέληξε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024