Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ημερίδα: Νομαρχιακή Αναπτυξιακή Επιχείρηση Αιτωλοακαρνανίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Αύγουστος 2003, 00:00

“Η ΝΑΕ θεωρώντας ότι η προώθηση του τουρισμού στο νομό μας είναι από τους κυριότερους μοχλούς ανάπτυξης, θα συνεχίσει<...>

να κινείται σε αυτούς τους ρυθμούς αφού οι προϋποθέσεις υπάρχουν και θα πρέπει να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο”, τόνισε η πρόεδρος της Νομαρχιακής Αναπτυξιακής Επιχείρησης Αιτωλοακαρνανίας Φ. Πετροπούλου κατά την διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μεσολόγγι με θέμα τον τουρισμό.

Μεταξύ όλων των ομιλητών κοινή διαπίστωση ήταν ότι η
ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη
αποτελεί βασική προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Η πρόεδρος της ΝΑΕ επίσης ευχαρίστησε τους φορείς που συμπαραστέκονται στις δράσεις και πρωτοβουλίες της Επιχείρησης, όπως ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας, εμπορικοί Σύλλογοι, Δήμοι και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση καθώς και η Ένωση ξενοδόχων Αιτωλ/νίας, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε έναν τόσο σημαντικό τομέα όπως είναι ο τουρισμός προϋποθέτει πρώτα απ` όλα την συνεργασία και κυρίως την διάθεση για συνέχεια της προσπάθειας.

Η διευθύντρια της ΝΑΕ Μαρία Σωτηρίου αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την Αιτωλοακαρνανία ο τουρισμός, διότι, όπως είπε, σημαίνει ταυτόχρονα αύξηση εισοδημάτων, αντιμετώπιση της ανεργίας και συμβολή στην ανάπτυξη μιας περιοχής. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση για την κ. Σωτηρίου η τουριστική εκπαίδευση, η ειδίκευση αλλά και η αναβάθμιση - βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, παρά το γεγονός πως μέχρι σήμερα έχει παρατηρηθεί ελλιπής διαφημιστική προβολή της χώρας γενικότερα, αλλά και πολλές ελλείψεις σε αναγκαίες ή στοιχειώδης τις περισσότερες φορές κοινωνικές υποδομές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top