Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα: Νομαρχιακή Αναπτυξιακή Επιχείρηση Αιτωλοακαρνανίας

Ημερίδα: Νομαρχιακή Αναπτυξιακή Επιχείρηση Αιτωλοακαρνανίας

“Η ΝΑΕ θεωρώντας ότι η προώθηση του τουρισμού στο νομό μας είναι από τους κυριότερους μοχλούς ανάπτυξης, θα συνεχίσει να κινείται σε αυτούς τους ρυθμούς αφού οι προϋποθέσεις υπάρχουν και […]

“Η ΝΑΕ θεωρώντας ότι η προώθηση του τουρισμού στο νομό μας είναι από τους κυριότερους μοχλούς ανάπτυξης, θα συνεχίσει<...> να κινείται σε αυτούς τους ρυθμούς αφού οι προϋποθέσεις υπάρχουν και θα πρέπει να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο”, τόνισε η πρόεδρος της Νομαρχιακής Αναπτυξιακής Επιχείρησης Αιτωλοακαρνανίας Φ. Πετροπούλου κατά την διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μεσολόγγι με θέμα τον τουρισμό.

Μεταξύ όλων των ομιλητών κοινή διαπίστωση ήταν ότι η
ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη
αποτελεί βασική προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Η πρόεδρος της ΝΑΕ επίσης ευχαρίστησε τους φορείς που συμπαραστέκονται στις δράσεις και πρωτοβουλίες της Επιχείρησης, όπως ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας, εμπορικοί Σύλλογοι, Δήμοι και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση καθώς και η Ένωση ξενοδόχων Αιτωλ/νίας, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε έναν τόσο σημαντικό τομέα όπως είναι ο τουρισμός προϋποθέτει πρώτα απ` όλα την συνεργασία και κυρίως την διάθεση για συνέχεια της προσπάθειας.

Η διευθύντρια της ΝΑΕ Μαρία Σωτηρίου αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την Αιτωλοακαρνανία ο τουρισμός, διότι, όπως είπε, σημαίνει ταυτόχρονα αύξηση εισοδημάτων, αντιμετώπιση της ανεργίας και συμβολή στην ανάπτυξη μιας περιοχής. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση για την κ. Σωτηρίου η τουριστική εκπαίδευση, η ειδίκευση αλλά και η αναβάθμιση – βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, παρά το γεγονός πως μέχρι σήμερα έχει παρατηρηθεί ελλιπής διαφημιστική προβολή της χώρας γενικότερα, αλλά και πολλές ελλείψεις σε αναγκαίες ή στοιχειώδης τις περισσότερες φορές κοινωνικές υποδομές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024