Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΘεμελιώθηκε το νέο συγκρότημα “Ξενία” στη Λάρισα

Θεμελιώθηκε το νέο συγκρότημα “Ξενία” στη Λάρισα

Πρόσφατα θεμελιώθηκε από το δήμαρχο Λάρισας κ. Κ. Τζανακούλη και το διευθύνοντα σύμβουλο της “Grecotel” κ. Ι. Δασκαλαντωνάκη, το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Ξενία”, στην Λάρισα. Ο διευθύνων σύμβουλος της “Grecotel” […]

Πρόσφατα θεμελιώθηκε από το δήμαρχο Λάρισας κ. Κ. Τζανακούλη και το διευθύνοντα σύμβουλο<...> της “Grecotel” κ. Ι. Δασκαλαντωνάκη, το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα “Ξενία”, στην Λάρισα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της “Grecotel” κ. Ι. Δασκαλαντωνάκης, επισήμανε ότι το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα δεν θα είναι ξεκομμένο από την πόλη, αλλά άμεσα συνδεδεμένο μαζί της, καθώς θα είναι ανοιχτό σε όλους τους Λαρισαίους με club, πισίνες και πολλά άλλα.

Με τη σειρά του ο δήμαρχος επισήμανε στο δικό του σύντομο χαιρετισμό ότι “σήμερα μπαίνει ο θεμέλιος λίθος για ένα έργο που έλειπε από τη Λάρισα και το οποίο θα σηματοδοτήσει τις επόμενες δεκαετίες. Η εκμετάλλευση, συνέχισε, στην αρχή θα γίνει από τη “Grecotel” και έπειτα ο επόμενος δήμαρχος θα αποφασίσει τι θα κάνει. Τα οφέλη του Δήμου, τόνισε, θα είναι πολλά, καθώς το ενοίκιο που θα παίρνει ο Δήμος θα είναι της τάξης των 100 εκατ. δραχμών το χρόνο.

“Είμαστε περήφανοι”, συνέχισε, “γιατί θα αναβαθμιστεί η περιοχή, θα δημιουργηθούν δεκάδες θέσεις εργασίας και με τους χώρους που δημιουργούνται και με το συνεδριακό κέντρο άνω των 500 ατόμων, η Λάρισα αποκτά άλλα πλεονεκτήματα”.

Η ξενοδοχειακή αυτή μονάδα θα έχει 147 δωμάτια, 9 σουΐτες και στο ισόγειο θα έχει χώρους εστίασης, συνεδριακό κέντρο, πισίνες, ενώ τα μπαγκαλόουζ του παλιού “Ξενία” θα διατηρηθούν και θα ανακαινιστούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024