Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜια στις δύο επιχειρήσεις της Kρήτης στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

Μια στις δύο επιχειρήσεις της Kρήτης στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

Μια στις δύο επιχειρήσεις της Kρήτης πέφτει στα δίχτυα του ΣΔΟΕ κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιεί με ένταση το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο […]

Μια στις δύο επιχειρήσεις της Kρήτης πέφτει στα δίχτυα του ΣΔΟΕ κατά την διάρκεια ελέγχων που<...> πραγματοποιεί με ένταση το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του Σώματος στην Κρήτη κ. Γιάννη Kασαπάκη οι παραβάσεις στην Κρήτη αγγίζουν το 45%, με την πιο δημοφιλή εκείνη της πώλησης χωρίς απόδειξη ταμειακής μηχανής, η οποία έχει πρόστιμο 590 ευρώ. Στην συνέχεια ακολουθούν άλλες παραβάσεις που φθάνουν μέχρι και αρκετά εκατομμύρια.

Εκτός όμως από τους ελέγχους, οι άνδρες του ΣΔOE πραγματοποιούν καθημερινά και τιμοληψίες, τα αποτελέσματα μάλιστα των οποίων, συγκριτικά με την περσινή περίοδο, γνωστοποιούνται εντός 24ωρου στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024