Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροβλήματα με τις εκδόσεις βίζας από την Ανατολική Ευρώπη

Προβλήματα με τις εκδόσεις βίζας από την Ανατολική Ευρώπη

Προβλήματα στην τουριστική κίνηση στους νομούς Πιερίας και Χαλκιδικής έχουν δημιουργηθεί από τις καθυστερήσεις στην έκδοση βίζας για τους τουρίστες που προέρχονται από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και κυρίως από […]

Προβλήματα στην τουριστική κίνηση στους νομούς Πιερίας και Χαλκιδικής έχουν δημιουργηθεί από τις καθυστερήσεις<...> στην έκδοση βίζας για τους τουρίστες που προέρχονται από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και κυρίως από τη Ρωσία, επισημαίνει η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΝ Ασημίνα Ξηροτύρη, σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ζητώντας την άμεση επίσπευση των διαδικασιών.

Η Ρωσία είναι σήμερα μια καλή τουριστική αγορά, τόνισε η βουλευτής και παρουσίασε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι Ρώσοι τουρίστες στην Τουρκία και την Κύπρο ανέρχονται 1.000.000 και στην Ελλάδα μόνο σε 100.000.

Η κ. Ξηροτύρη σημειώνει πως η έλλειψη προσωπικού και υποδομών στους τελωνειακούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδας (Προμαχώνας, Εύζωνοι κ.α.) και στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” έχει ως συνέπεια να παρατηρούνται καθυστερήσεις στις διαδικασίες ελέγχου. Ζητάει να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων και την προσέλκυση τουριστών από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, ιδιαίτερα της Ρωσίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024