Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Swiss International Air Lines στη συμμαχία oneworld

Η Swiss International Air Lines στη συμμαχία oneworld

Σε συνομιλίες με την British Airways, επικεφαλής της συμμαχίας oneworld, βρίσκεται η Swiss International Air Lines, με στόχο την συμμετοχή της στην συμμαχία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΒΑ διατηρούσε κάποιες […]

Σε συνομιλίες με την British Airways, επικεφαλής της συμμαχίας oneworld, βρίσκεται<...> η Swiss International Air Lines, με στόχο την συμμετοχή της στην συμμαχία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΒΑ διατηρούσε κάποιες επιφυλάξεις όσον αφορά στη συμμετοχή της Swiss στην Oneworld, εκπρόσωπος του βρετανικού αερομεταφορέα όμως επιβεβαίωσε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση συνομιλιών, αν και δεν επιβεβαίωσε πότε θα ανακοινωθεί επισήμως κάποια συμφωνία.

Οι ζημίες της Swiss συσσωρεύονται και ο ελβετικός αερομεταφορέας δέχεται πιέσεις να αναστείλει τις μη κερδοφόρες δραστηριότητες, ενώ σχεδιάζει από τον Οκτώβριο να περιορίσει τα δρομολόγια κατά 26%. Η συμμετοχή στην Oneworld αποτελεί ακόμη μια εναλλακτική λύση για τη Swiss.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024