Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πασχαλίδης: Να εντατικοποιηθούν οι τεχνικοί έλεγχοι στην ακτοπλοΐα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Αύγουστος 2003, 00:00

Με αφορμή τις καθυστερήσεις που παρουσιάσθηκαν στις αφιξοαναχωρήσεις ορισμένων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων, και την ταλαιπωρία επιβατών, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Πασχαλίδης...

Με αφορμή τις καθυστερήσεις που παρουσιάσθηκαν στις αφιξοαναχωρήσεις ορισμένων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων, και<...>

την ταλαιπωρία επιβατών, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Πασχαλίδης ζήτησε από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος την εντατικοποίηση των τεχνικών ελέγχων σε όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας.

Οι έλεγχοι που διεξάγονται από τα κλιμάκια της Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων δεν θα περιορισθούν μόνο στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, αλλά θα επεκταθούν και σε όλα τα μεγάλα λιμάνια των νησιών του Αρχιπελάγους.

Όπως επισήμανε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Πασχαλίδη πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια των επιβατών, ενώ ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Χρήστος Δελημιχάλης ζήτησε μετά το πέρας των επιθεωρήσεων να συντάσσεται από τους επιθεωρητές σχετικό έγγραφο.

Όμως στις έκτακτες επιθεωρήσεις που θα πραγματοποιούνται σε πλοία που παρουσίασαν βλάβες και οι οποίες είχαν σαν συνέπεια την πολύωρη ταλαιπωρία επιβατών, ο αρχηγός διευκρίνισε ότι θα συντάσσεται πόρισμα, το οποίο αν είναι επιβαρυντικό για την πλοιοκτήτρια εταιρία θα ζητούνται οι απαραίτητες εξηγήσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top