Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣκάνδαλο ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Heathrow

Σκάνδαλο ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Heathrow

Σοβαρά προβλήματα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Heathrow της Μεγάλης Βρετανίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η έρευνα ενός δημοσιογράφου ο οποίος κατάφερε να περάσει μαχαίρια και λεπίδες μέσα στο αεροδρόμιο

Σοβαρά προβλήματα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Heathrow της Μεγάλης Βρετανίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η έρευνα<...> ενός δημοσιογράφου ο οποίος κατάφερε να περάσει μαχαίρια και λεπίδες μέσα στο αεροδρόμιο.

Σε χθεσινό πρωτοσέλιδο η εφημερίδα αναφέρει το σκάνδαλο στο αεροδρόμιο του Heathrow με τίτλο ‘Θα μπορούσα να μεταφέρω βόμβα σε οποιοδήποτε αεροπλάνο’. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Express, η βρετανική εταιρία διαχείρισης αεροδρομίων και καταστημάτων αφορολογήτων ξεκίνησε έρευνες για την υπόθεση.

Ο δημοσιογράφος κατόρθωσε πολλές φορές να ξεγελάσει όλα τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν στο λονδρέζικο αεροδρόμιο και μάλιστα προσελήφθη ως εργαζόμενος στο Heathrow παρουσιάζοντας ψεύτικο βιογραφικό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος εργάσθηκε επί δυόμισι εβδομάδες στο αεροδρόμιο οι υπάλληλοι στο τομέα της ασφάλειας αγνοούσαν τα προειδοποιητικά ηχητικά σήματα κάθε φορά που περνούσε από το μηχάνημα ελέγχου μετάλλων, καθώς έκρυβε τις λάμες ξυραφιών στα παπούτσια του.

Εντωμεταξύ, η British Aviation Authority, ΒΑΑ, ξεκίνησε τις έρευνες για να διαπιστωθεί με ποιόν τρόπο o δημοσιογράφος κατόρθωσε να περάσει τα μαχαίρια και τις λεπίδες ξυραφιών μέσα στο αεροδρόμιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024