Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΝέες τάσεις στις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής για τα επαγγελματικά ταξίδια

Νέες τάσεις στις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής για τα επαγγελματικά ταξίδια

Σε έρευνα που έγινε από το media@BAA του British Airport Authority στα επτά βασικά αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας, Heathrow, Gatwick, Stansted, Edinburgh, Glasgow, Aberdeen and Southampton, καταγράφονται οι νέες τάσεις […]

Σε έρευνα που έγινε από το media@BAA του British Airport Authority στα επτά βασικά αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας<...>, Heathrow, Gatwick, Stansted, Edinburgh, Glasgow, Aberdeen and Southampton, καταγράφονται οι νέες τάσεις στα διεθνή επαγγελματικά ταξίδια.

Από τους 813, που ανταποκρίθηκαν στην έρευνα, τα δύο τρίτα ανέφεραν σχετικά με την διαμονή τους ότι κάνουν μόνοι τους τις κρατήσεις τους είτε μέσω του Internet είτε κατευθείαν με το ξενοδοχείο. Μάλιστα, περίπου οι μισοί από αυτούς δήλωσαν ότι κάνουν τις κρατήσεις μόλις δύο εβδομάδες πριν το ταξίδι τους.

Με δεδομένο ότι τα έξοδα για τα ταξίδια φθάνουν στο 20% των ετησίων εξόδων πολλών επιχειρήσεων, οι επιχειρήσεις εξετάζουν σχολαστικά τον τρόπο με τον οποίον ξοδεύονται αυτά τα χρήματα. Το 83% των ταξιδιωτών για επαγγελματικούς λόγους χρησιμοποιούν αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους σε σύγκριση με το 68% των απλών ταξιδιωτών. Το 21% των ταξιδιωτών για επαγγελματικούς λόγους που χρησιμοποιούν τις εταιρίες χαμηλού κόστους έχουν την τάση να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα στην διαμονή τους, και όπως ανέφεραν η επιλογή του ξενοδοχείου είναι πιο σημαντική για αυτούς από ότι το μέσω που θα ταξιδέψουν. Το 75% αυτών διαλέγει το ξενοδοχείο του ανάλογα με την θέση ή την τιμή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024