Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έκκληση για περιορισμό των τρομοσεναρίων από την Qantas

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Αύγουστος 2003, 00:00

Μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας ότι τα αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρίας Qantas, κινδυνεύουν να χτυπηθούν<...>

από τους πυραύλους εδάφους-αέρος, και τις συνεχιζόμενες συζητήσεις στην Αυστραλία για τους κινδύνους από τρομοκρατικές επιθέσεις, η πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας Qantas, κ. Margaret Jackson δήλωσε ότι οι δηλώσεις των πολιτικών και του πρωθυπουργού όχι μόνο δεν βοηθούν την αναβάθμιση της ασφάλειας των πολιτών, αλλά, ορισμένες φορές φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

“Σε ορισμένες περιπτώσεις”, τόνισε η κ. Jackson, “η ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους που διατρέχει, πρακτικά δυσκολεύει τα μέτρα ασφαλείας και αυξάνει τους κινδύνους. Τέτοιου είδους δηλώσεις, δυσκολεύουν το έργο των υπηρεσιών ασφαλείας. Ζούμε σε μια εποχή που κυριαρχεί η φοβία. Θέλουμε να είμαστε πληροφορημένοι, αλλά η πληροφόρηση αυξάνει δυστυχώς τους κινδύνους”.

Με την παραπάνω γνώμη, ότι οι δηλώσεις για τα τρομοσενάρια τρομοκρατούν χωρίς λόγο των κόσμο και προκαλούν μεγάλη ζημιά, τόσο στις αεροπορικές εταιρίες όσο στις τουριστικές επιχειρήσεις και ταξιδιωτικά γραφεία, συμφωνούν πολλοί ιθύνοντες του τουρισμού της Αυστραλίας. Επίσης, την ίδια γνώμη εξέφρασε και ο υποδιευθυντής του οργανισμού Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Τόμας, που δήλωσε ότι κατανοεί το δύσκολο έργο της κυβέρνησης, αλλά οι συζητήσεις και δηλώσεις των πολιτικών για τους κινδύνους της τρομοκρατίας κάνουν ζημιά και φοβίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο που ήδη είναι φοβισμένος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top