Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πέντε μέτρα για την τουριστική ανακούφιση της Λευκάδας

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Αύγουστος 2003, 00:00

Πέντε μέτρα που στοχεύουν στην ενίσχυση των πληγέντων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από τον πρόσφατο σεισμό στην Λευκάδα, με στόχο<...>

την τόνωση της τουριστικής κίνησης, προωθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Πιο συγκεκριμένα, με αποφάσεις του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Ρέππα, προχωρούν προς υλοποίηση τα παρακάτω:

  • Διάθεση 5.000 Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού χωρίς όριο εισοδήματος σε δικαιούχους του Λεκανοπεδίου Αττικής υπό τον όρο ότι θα καταλύσουν σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια της Λευκάδας και εφόσον δεν έχουν πάρει μέρος στο Θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του 2003 ή δεν έχουν λάβει άλλα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού εντός του 2003.
  • Παράταση των Θερινών εβδομαδιαίων εκδρομών για δύο τουριστικών λεωφορείων των 50 θέσεων, για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου για δικαιούχους που δεν έκαναν χρήση οποιουδήποτε άλλου προγράμματος εντός του 2003.
  • Ένταξη της Λευκάδας για πρώτη φορά στο εαρινό εκδρομικό πρόγραμμα του 2004.
  • Aμεση προώθηση ελέγχου προς την κατεύθυνση εξόφλησης των επιχειρηματιών Λευκάδας που υποβάλλουν λογαριασμούς προς τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας.
  • Αναστέλλεται για 6 μήνες η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ και η εξόφλησή τους σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με βάση το ν.2576/98 για αποκατάσταση των ζημιών από σεισμούς, πλημμύρες κ.α.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top