Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠέντε μέτρα για την τουριστική ανακούφιση της Λευκάδας

Πέντε μέτρα για την τουριστική ανακούφιση της Λευκάδας

Πέντε μέτρα που στοχεύουν στην ενίσχυση των πληγέντων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από τον πρόσφατο σεισμό στην Λευκάδα, με στόχο την τόνωση της τουριστικής κίνησης, προωθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. […]

Πέντε μέτρα που στοχεύουν στην ενίσχυση των πληγέντων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από τον πρόσφατο σεισμό στην Λευκάδα, με στόχο<...> την τόνωση της τουριστικής κίνησης, προωθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Πιο συγκεκριμένα, με αποφάσεις του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Ρέππα, προχωρούν προς υλοποίηση τα παρακάτω:

  • Διάθεση 5.000 Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού χωρίς όριο εισοδήματος σε δικαιούχους του Λεκανοπεδίου Αττικής υπό τον όρο ότι θα καταλύσουν σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια της Λευκάδας και εφόσον δεν έχουν πάρει μέρος στο Θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του 2003 ή δεν έχουν λάβει άλλα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού εντός του 2003.
  • Παράταση των Θερινών εβδομαδιαίων εκδρομών για δύο τουριστικών λεωφορείων των 50 θέσεων, για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου για δικαιούχους που δεν έκαναν χρήση οποιουδήποτε άλλου προγράμματος εντός του 2003.
  • Ένταξη της Λευκάδας για πρώτη φορά στο εαρινό εκδρομικό πρόγραμμα του 2004.
  • Aμεση προώθηση ελέγχου προς την κατεύθυνση εξόφλησης των επιχειρηματιών Λευκάδας που υποβάλλουν λογαριασμούς προς τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας.
  • Αναστέλλεται για 6 μήνες η καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ και η εξόφλησή τους σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με βάση το ν.2576/98 για αποκατάσταση των ζημιών από σεισμούς, πλημμύρες κ.α.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024