Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαταφθάνουν στη Ρόδο οι Βρετανοί αστυνομικοί

Καταφθάνουν στη Ρόδο οι Βρετανοί αστυνομικοί

Τρεις αστυνομικοί της Μεγάλης Βρετανίας, θα επισκεφθούν τη Ρόδο, μετά από συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές, από τις 29 έως και τις 31 Αυγούστου, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και […]

Τρεις αστυνομικοί της Μεγάλης Βρετανίας, θα επισκεφθούν τη Ρόδο, μετά από συνεννόηση με τις ελληνικές αρχές, από τις 29 έως και τις 31 Αυγούστου, με σκοπό<...> την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται από την αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ των νεαρών Βρετανών τουριστών.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε στη Ρόδο, ο γενικός πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας με εκπροσώπους τοπικών φορέων αναφορικά με τα επεισόδια που δημιουργούν στο Φαληράκι νεαροί Βρετανοί τουρίστες.

Το κλιμάκιο των Βρετανών Αστυνομικών είναι υπεύθυνο για το ειδικό πρόγραμμα `ΝightSafe` (ασφαλής νύχτα), που εφαρμόζεται στην περιοχή του Blackpool από την Αστυνομία, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με κατανάλωση αλκοόλ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024