Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροτάσεις HATTA για το Γ’ Κ.Π.Σ.

Προτάσεις HATTA για το Γ’ Κ.Π.Σ.

Σε τρία επίπεδα κινούνται οι προτάσεις του Συνδέσμου των εν Ελλάδα Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (HATTA) προς τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για τις δράσεις και τα έργα των […]

Σε τρία επίπεδα κινούνται οι προτάσεις του Συνδέσμου των εν Ελλάδα Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (HATTA<.>) προς τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για τις δράσεις και τα έργα των τουριστικών γραφείων που πρέπει να ενισχυθούν μέσω των κονδυλίων του Τρίτου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, οι επιχειρήσεις μέλη του θα πρέπει να ενταχθούν στον Αναπτυξιακό Νόμο 2601/98 προκειμένου να ενισχυθούν μία σειρά από δαπάνες που σχετίζονται με τον εξοπλισμό, την μηχανοργάνωση, την ανάπτυξη συστημάτων διασφάλισης ποιότητας (ISO), την δημιουργία γραφείων στο εξωτερικό, την αγορά μεταφορικών μέσων, αλλά και την κατάρτιση των εργαζομένων.
Επίσης, τα μέλη του Συνδέσμου προτείνεται να ενταχθούν και στις επιλέξιμες για ενίσχυση επιχειρήσεις από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα του υπουργείου Ανάπτυξης. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην κάλυψη δαπανών για εκπόνηση μελετών μάρκετινγκ, ανταγωνιστικότητας, και ανάπτυξης, την δημιουργία τράπεζας δεδομένων με τις επιχειρήσεις του κλάδου και τους τομείς που δραστηριοποιούνται, την οργάνωση και προώθηση πωλήσεων με ανάπτυξη διαφημιστικών προγραμμάτων, συμμετοχή σε εκθέσεις, οργάνωση εκδηλώσεων κ.ά., καθώς και την ανάπτυξη δημιουργίας επιχειρηματικών συνεργασιών με σκοπό την ενδυνάμωση του κλάδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024