Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προτάσεις HATTA για το Γ’ Κ.Π.Σ.

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Απρίλιος 1999, 00:00

Σε τρία επίπεδα κινούνται οι προτάσεις του Συνδέσμου των εν Ελλάδα Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (HATTA<.>

) προς τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για τις δράσεις και τα έργα των τουριστικών γραφείων που πρέπει να ενισχυθούν μέσω των κονδυλίων του Τρίτου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, οι επιχειρήσεις μέλη του θα πρέπει να ενταχθούν στον Αναπτυξιακό Νόμο 2601/98 προκειμένου να ενισχυθούν μία σειρά από δαπάνες που σχετίζονται με τον εξοπλισμό, την μηχανοργάνωση, την ανάπτυξη συστημάτων διασφάλισης ποιότητας (ISO), την δημιουργία γραφείων στο εξωτερικό, την αγορά μεταφορικών μέσων, αλλά και την κατάρτιση των εργαζομένων.
Επίσης, τα μέλη του Συνδέσμου προτείνεται να ενταχθούν και στις επιλέξιμες για ενίσχυση επιχειρήσεις από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα του υπουργείου Ανάπτυξης. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην κάλυψη δαπανών για εκπόνηση μελετών μάρκετινγκ, ανταγωνιστικότητας, και ανάπτυξης, την δημιουργία τράπεζας δεδομένων με τις επιχειρήσεις του κλάδου και τους τομείς που δραστηριοποιούνται, την οργάνωση και προώθηση πωλήσεων με ανάπτυξη διαφημιστικών προγραμμάτων, συμμετοχή σε εκθέσεις, οργάνωση εκδηλώσεων κ.ά., καθώς και την ανάπτυξη δημιουργίας επιχειρηματικών συνεργασιών με σκοπό την ενδυνάμωση του κλάδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top