Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

HATTA: Έντονη αντίδραση και διάβημα για την ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας

Θοδωρής Κουμέλης - 01 Σεπτέμβριος 2003, 00:00

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) εξέφρασε με ανακοίνωση του την αντίδραση του για την έκδοση συμβουλευτικής οδηγίας, που αφορά σε θέματα ασφάλειας, της Αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πολίτες της που θα ταξιδέψουν στην χώρα μας.

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) εξέφρασε με ανακοίνωση του την αντίδραση του<...>

για την έκδοση συμβουλευτικής οδηγίας, που αφορά σε θέματα ασφάλειας, της Αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πολίτες της που θα ταξιδέψουν στην χώρα μας.

Ο HATTA τονίζει ότι η Ελλάδα είναι μια από τις ασφαλέστερες χώρες του κόσμου για τους τουρίστες και αυτό το γεγονός αυτό θα έπρεπε να προβάλλεται αντί να γίνονται παρατηρήσεις στηριγμένων σε ασαφή στοιχεία. Ο HATTA τονίζει ότι έστω και αν είναι “επιεικείς” οι παρατηρήσεις στην εν λόγω οδηγία τελικά δημιουργούν εσφαλμένη εντύπωση για την συνολική κατάσταση ασφάλειας στην χώρα μας η οποία βρίσκεται, πέρα από κάθε αμφισβήτηση, σε αξιοζήλευτα επίπεδα ακόμα και για τις πλέον αναπτυγμένες χώρες.

Η αντίδραση της χώρας μας πρέπει να είναι δυναμική. Παράλληλα, θα πρέπει να κινητοποιηθούν οι μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να παρέμβουν αποφασιστικά.

Ο HATTA έκανε διάβημα προς τον AFTA (Σύνδεσμο των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων της Αυστραλίας), ο οποίος είναι μέλος της UFTAA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) όπως και ο HATTA, προκειμένου να συμβάλουν και από την πλευρά τους για την αποκατάσταση της αλήθειας.

‘Επιθυμούμε τη διατήρηση και βελτίωση των σχέσεών μας με την Αυστραλία, με την οποία η Ελλάδα έχει ιστορικούς δεσμούς, στη βάση αμοιβαίου σεβασμού’, δηλώνει ο HATTA.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top