Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην Ελλάδα το 53ο Παγκόσμιο Συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού Εμπειρογνωμόνων Τουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Σεπτέμβριος 2003, 00:00

Στην Ελλάδα, μετά από 27 χρόνια, πραγματοποιείται το 53ο Παγκόσμιο Συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού Εμπειρογνωμόνων Τουρισμού, ΑΙΕSΤ (International Association of Scientific Experts in Tourism)...

Στην Ελλάδα, μετά από 27 χρόνια, πραγματοποιείται το 53ο Παγκόσμιο Συνέδριο του Διεθνούς Οργανισμού Εμπειρογνωμόνων Τουρισμού<...>

, ΑΙΕSΤ (International Association of Scientific Experts in Tourism).

Συγκεκριμένα, το συνέδριο γίνεται από τις 8 έως 11 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa, στο Καβούρι, ενώ την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο υπουργός Ανάπτυξης Aκης Τσοχατζόπουλος. Το Συνέδριο διοργανώνεται στην Ελλάδα μετά από πρωτοβουλία του ΕΟΤ και το θέμα του είναι “Τουρισμός και Αθλητισμός”.

Οι ενότητες του Συνεδρίου είναι: Νέες εξελίξεις στη ζήτηση για αθλητισμό και αθλητισμό στις διακοπές, κοινωνικοοικονομική σημασία του αθλητισμού, νέες τεχνικές μάνατζμεντ στον αθλητισμό και τον τουρισμό κ.α. Το προηγούμενο Συνέδριο που διενεργήθηκε στην Ελλάδα από την AIEST, ήταν το 1976 στη Ζάκυνθο.

Η προσπάθεια του ΕΟΤ, στο πλαίσιο της τουριστικής πολιτικής, είναι να αναδειχθεί η Ελλάδα ως χώρα και αθλητικού τουρισμού.

Ανάλογο θέμα είχε αναπτυχθεί και σε αντίστοιχο συνέδριο στη διάρκεια της  Philoxenia 2002.

Μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας η χώρα μας θα διαθέτει τις καλύτερς αθλητικές και ξενοδοχειακές υποδομές, ώστε να αναπτυχθεί ο αθλητικός και προπονητικός τουρισμός στην Ελλάδα, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΕΟΤ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top