Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η ελληνική γαστρονομία στην Ιαπωνία

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Απρίλιος 1999, 00:00

Στο πλαίσιο του Σχεδίου ΕΡΜΗΣ, για την προώθηση των Ελληνο-Ιαπωνικών σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, ο ΕΟΤ σε συνεργασία με τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, πραγματοποιεί ειδικό σεμινάριο<.>

στην Ελλάδα για την προβολή της ελληνικής κουζίνας στην Ιαπωνία.
Οι δέκα ιάπωνες chefs που έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας από τις 15 Απριλίου και θα παραμείνουν μέχρι τις 10 Μαίου θα παρακολουθήσουν, δωρεάν το σχεδιασμένο ειδικά γι αυτούς, πρόγραμμα κατάρτισης Ιαπώνων μαγείρων, φιλοξενούμενοι της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος κατάρτισής τους θα πραγματοποιηθεί και ημερίδα προβολής του ελληνικού ελαιόλαδου και των ευεργετικών ιδιοτήτων του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top