Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Plotin επίσημο Γενικό Πρακτορείο Πωλήσεων για την Germanwings

Η Plotin επίσημο Γενικό Πρακτορείο Πωλήσεων για την Germanwings

Η ελληνική Plotin Touristic Services θα είναι το επίσημο Γενικό Πρακτορείο Πωλήσεων για τη Germanwings, τον γερμανικό αερομεταφορέα χαμηλού κόστους που εκτελεί δρομολόγια από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από […]

Η ελληνική Plotin Touristic Services θα είναι το επίσημο Γενικό Πρακτορείο Πωλήσεων για τη Germanwings, τον γερμανικό<...> αερομεταφορέα χαμηλού κόστους που εκτελεί δρομολόγια από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από την αρχή του χρόνου και προσφέρει ήδη δέκα πτήσεις την εβδομάδα από την Ελλάδα προς τη Γερμανία.

Μέχρι τώρα οι πωλήσεις της γερμανικής εταιρίας γίνονταν μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Germanwings στην Αθήνα και τις ιστοσελίδες της στο διαδίκτυο αλλά κρίθηκε ότι χρειάζεται άμεση αντιπροσώπευση στην Ελλάδα.

Η Plotin θα εκπροσωπεί την Germanwings και θα συνεργάζεται με ταξιδιωτικούς πράκτορες, tour operators αλλά και με εταιρίες και ιδιώτες. Η Plotin ιδρύθηκε το 1963 ως Plotin Travel και αναπτύχθηκε γρήγορα σε όλη την Ελλάδα ανοίγοντας πολλά υποκαταστήματα-τουριστικά γραφεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024