Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμφωνία εμπορικής συνεργασίας μεταξύ Aegean Airlines και Air One

Συμφωνία εμπορικής συνεργασίας μεταξύ Aegean Airlines και Air One

Συμφωνία εμπορικής συνεργασίας υπέγραψαν η Aegean Airlines και η Air One, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ιταλίας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με βάση τη συμφωνία αυτή […]

Συμφωνία εμπορικής συνεργασίας υπέγραψαν η Aegean Airlines και η Air One, που είναι<...> η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ιταλίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με βάση τη συμφωνία αυτή η Aegean Airlines αποκτά τη δυνατότητα να έχει εμπορικές πτήσεις προς πέντε σημεία στο εσωτερικό της Ιταλίας με ανταποκρίσεις στη Ρώμη με τα δρομολόγιά της.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της Aegean θα μπορούν να ταξιδεύουν από και προς το Τορίνο, την Γένοβα, την Βενετία, το Μιλάνο, και το Παλέρμο με πτήση που θα εκτελείται από αεροσκάφος της AIR ONE. Αντίστοιχα, οι επιβάτες της Air One θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στα δύο καθημερινά δρομολόγια της Aegean Ρώμη-Αθήνα-Ρώμη με την υποσημείωση ότι η πτήση εκτελείται από την Aegean Airlines. Οι πρώτες κοινές πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024