Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣτον Πειραιά το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Crystal Serenity

Στον Πειραιά το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Crystal Serenity

Στον Πειραιά βρέθηκε το νέο `στολίδι` της Crystal Cruises, το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Crystal Serenity, που στην δεύτερη μόλις κρουαζιέρα του ταξίδεψε στην Ελλάδα, όπου τόσο η εταιρία όσο και το […]

Στον Πειραιά βρέθηκε το νέο `στολίδι` της Crystal Cruises, το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Crystal Serenity, που στην δεύτερη μόλις<...> κρουαζιέρα του ταξίδεψε στην Ελλάδα, όπου τόσο η εταιρία όσο και το Σκαδιναβικό Πρακτορείο, που το αντιπροσωπεύει, το παρουσίασαν με περηφάνια όπως δήλωσε ο κυβερνήτης του, Glen Edvardsen στο ελληνικό κοινό.

Το Crystal Serenity, είναι το τρίτο κρουαζιερόπλοιο που ενέταξε στο στόλο της τον Ιούλιο του 2003 η Crystal Cruises. Η εταιρία, η οποία το 2002 κέρδισε για έβδομη συνεχή χρονιά το βραβείο “World`s Best Large – Ship Cruise Line”, έχει στον στόλο και τα “Crystal Harmony” ναυπήγησης 1990 και “Crystal Symphony”, ναυπήγησης 1995.

Ο κυβερνήτης του “Crystal Serenity” Glen Edvardsen ανταλλάσσει αναμνηστικές πλακέτες με το Γενικό Διευθυντή του Σκανδιναβικού Πρακτορείου Αντώνη Κυριαζή. Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, ενώ το Νοέμβριο θα διασχίσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, για να συνεχίσει τα ταξίδια του στις ΗΠΑ και τη Νότια Αμερική. Η “επιστροφή” στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να γίνει μέσα στο 2004 μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ όπως επεσήμανε ο πλοίαρχος κ. Glen Edvardsen “Ελπίζουμε σε ειρήνη σε όλο τον κόσμο ώστε να μπορούμε να κάνουμε κρουαζιέρες πιο συχνά και στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Το πλοίο το οποίο κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Chantiers de l` Atlantique στη Γαλλία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1.080 επιβάτες και 640 άτομα πλήρωμα, “είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει πολλές υπηρεσίες και ελεύθερους χώρους στους επιβάτες”, τόνισε ο πλοίαρχος, και προσέθεσε “Τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια στο ίδιο μέγεθος μεταφέρουν περισσότερους από 2.000 επιβάτες”. Επίσης το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της Crystal Cruises, η οποία συμπλήρωσε 15 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στο χώρο τον προηγούμενο Μάιο, έχει συνολική χωρητικότητα 68.000 τόνων και 14 καταστρώματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024