Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Germanwings στη Στουτγκάρδη από τη Θεσσαλονίκη

H Germanwings στη Στουτγκάρδη από τη Θεσσαλονίκη

Από τις 15 Σεπτεμβρίου, η Germanwings θα πετάει και σε ένα δεύτερο Γερμανικό προορισμό από τη Θεσσαλονίκη, συμπληρώνοντας έτσι τις 10 πτήσεις την εβδομάδα από την Ελλάδα. “Μετά από μακριές […]

Από τις 15 Σεπτεμβρίου, η Germanwings θα πετάει και σε ένα δεύτερο Γερμανικό προορισμό από τη Θεσσαλονίκη<...>, συμπληρώνοντας έτσι τις 10 πτήσεις την εβδομάδα από την Ελλάδα.

“Μετά από μακριές και έντονες διαπραγματεύσεις με πολλά Γερμανικά αεροδρόμια καταλήξαμε στη Στουτγκάρδη”, δήλωσε ο Dr. Joachim Klein, Πρόεδρος της Germanwings. “Η Στουτγκάρδη έχει ένα εξαιρετικό δίκτυο συγκοινωνιών και μεταφορών. Ακόμη περισσότερο, στη Στουτγκάρδη βρίσκεται μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές κοινότητες στη Γερμανία”, τόνισε ο Dr. Klein. Μέσω της Στουτγκάρδης πραγματοποιούνται πτήσεις και προς πολλούς άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως η Πράγα, η Βαρκελώνη, η Λισαβόνα, η Βιέννη, η Βουδαπέστη και η Κωνσταντινούπολη. Οι πτήσεις της Germanwings γίνονται με αεροσκάφος Airbus A319. Ακόμα 20 Ευρωπαϊκοί προορισμοί είναι προσιτοί μέσω του κόμβου της Κολονίας, πετώντας από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024