Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδικά προγράμματα για πρωτομαγιά και καλοκαίρι ετοίμασε ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Ειδικά προγράμματα για πρωτομαγιά και καλοκαίρι ετοίμασε ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Πρόγραμμα δύο διανυκτερεύσεων με ανοιξιάτικο μπουφέ ετοίμασε το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης για όσους Έλληνες θελήσουν να περάσουν την Πρωτομαγιά στην Αθήνα. Επίσης, ξεκινάει και πάλι το καλοκαιρινό πρόγραμμα […]

Πρόγραμμα δύο διανυκτερεύσεων με ανοιξιάτικο μπουφέ ετοίμασε το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα<.> Βουλιαγμένης για όσους Έλληνες θελήσουν να περάσουν την Πρωτομαγιά στην Αθήνα.
Επίσης, ξεκινάει και πάλι το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Αστέρα για τα δωμάτια του 1ου και 2ου ορόφου του Αρίωνα που βλέπουν στο πάρκο.
Από τον φετινό Απρίλιο ξεκίνησε και ένα ειδικό πρόγραμμα για ξεκούραση και ανανέωση του οργανισμού και δημιουργία καλής φυσικής κατάστασης σε συνεργασία με το σύγχρονο γυμναστήριο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Το πρόγραμμα που ονομάζεται «Υγιεινή Απόδραση στον Αστέρα Βουλιαγμένης» περιλαμβάνει γυμναστική, σάουνα, κολύμβηση και σωστή διατροφή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024