Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτη Μάλτα το συνέδριο για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της Μεσογείου

Στη Μάλτα το συνέδριο για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη της Μεσογείου

Στο νησί της Μάλτας θα γίνει το πρώτο συνέδριο “Med` World” Mediterranean World Travel Conference, στις 20 και 21 Νοεμβρίου, το οποίο θα εστιάσει στην δημιουργία αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης σε […]

Στο νησί της Μάλτας θα γίνει το πρώτο συνέδριο “Med` World” Mediterranean World Travel Conference, στις<...> 20 και 21 Νοεμβρίου, το οποίο θα εστιάσει στην δημιουργία αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης σε όλη την περιοχή της Μεσογείου.

Η Μεσόγειος που θεωρείται ένας από τους πιο σπουδαίους τουριστικούς προορισμούς, σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού της Μάλτα και την έρευνα του IPK International είναι και ένας από τους πιο ασταθείς τουριστικούς προορισμούς. Στο συνέδριο θα μιλήσουν εξέχοντες ομιλητές από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και θα αναλύσουν θέματα μάρκετινγκ, διαχείρισης κρίσεων, προμηθειών και διακίνησης του τουριστικού προϊόντος, και βέβαια θέματα που αφορούν τους τουριστικούς προορισμούς.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ελπίζουν να κάνουν το συνέδριο “Med` World” πλέον μια πραγματικότητα κάθε χρόνο που θα διοργανώνεται σε διαφορετική μεσογειακή χώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024