Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ιστορίες απίστευτου κάλλους στην EgyptAir

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Σεπτέμβριος 2003, 00:00

EgyptAir 23:00 - Παραμονές της διεθνούς έκθεσης τουρισμού της Αιγύπτου της Mediterranean Travel Fair ο εθνικός αερομεταφορέας της χώρας δείχνει όλο το μεγαλείο της κάκιστης ποιότητας υπηρεσιών και ιδιαίτερα ασφάλειας αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος...

Egypt Air 23:00 - Παραμονές της διεθνούς έκθεσης τουρισμού της Αιγύπτου της Mediterranean Travel Fair ο εθνικός αερομεταφορέας της χώρας δείχνει όλο το μεγαλείο της κάκιστης ποιότητας υπηρεσιών και ιδιαίτερα ασφάλειας<...>

αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Δύο ώρες καθηλωμένη στο έδαφος βρίσκεται η πτήση της EgyptAir MS 748 των 21.20 για Κάιρο όταν ένας από τους επιβάτες λίγο πριν απογειωθεί η πτήση άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπιέται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αιγύπτιος επιβάτης είχε αφιχθεί στην Αθήνα με την προηγούμενη πτήση αλλά η σύζυγός του δεν είχε τα απαιτούμενα χαρτιά για την είσοδό της στη χώρα και οι αρχές δεν τους επέτρεψαν την είσοδο με αποτέλεσμα να επιβιβαστούν στην αμέσως επόμενη πτήση για το Κάιρο.

Ο Αιγύπτιος επιβάτης βρήκε αυτό τον έντονο τρόπο να διαμαρτυρηθεί με αποτέλεσμα να σπάσει τρία καθίσματα και να χτυπήσει δύο επιβάτες που για κακή τους τύχη βρέθηκαν στην εμβέλεια των άτακτων κτυπημάτων του.

Ευτυχώς πριν από λίγο, κατά τις 23.00, οκτώ περίπου άντρες της ασφάλειας αεροδρομίου και της ελληνικής αστυνομίας μπήκαν στο αεροσκάφος και στην κυριολεξία πήραν σηκωτό τον άντρα, αφήνοντας τη σύζυγό του μισολιπόθυμη να συνεχίσει την πτήση της επιστροφής.

Πολλοί από τους επιβάτες του μισογεμάτου Α320 που ξεκίνησε τελικά την πτήση του στις 23.20 περίπου, χάνουν ήδη τις ανταποκρίσεις τους και όλοι –πολλοί από τους οποίους είναι Έλληνες που ταξιδεύουν για να συμμετάσχουν στην έκθεση τουρισμού- άρχισαν σοβαρά να αναρωτιούνται για την ασφάλεια των πτήσεων όταν παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα. Αυτή τη φορά για καλή τύχη το συμβάν έγινε πριν την αναχώρηση και πρόλαβε η Ελληνική Αστυνομία να επέμβει. Τι θα γινόταν αν ο εκτός εαυτού επιβάτης αποφάσιζε να εκτονωθεί εν ώρα πτήσης;  Να σκεφτεί κανείς ότι ανάμεσα στα σχόλια των επιβατών ακούστηκε ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά!

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top