Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαθημερινές πτήσεις για Αθήνα από το 2004 ανακοίνωσε η snowflake

Καθημερινές πτήσεις για Αθήνα από το 2004 ανακοίνωσε η snowflake

Καθημερινές πτήσεις για την Αθήνα ετοιμάζεται να καθιερώσει από το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2004 που ξεκινάει από τον ερχόμενο Μάρτιο ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας χαμηλού κόστους snowflake σε εκδήλωση στην […]

Καθημερινές πτήσεις για την Αθήνα ετοιμάζεται να καθιερώσει από το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2004 που ξεκινάει<...> από τον ερχόμενο Μάρτιο ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας χαμηλού κόστους snowflake σε εκδήλωση στην πρεσβεία της Σουηδίας.

Παρόλη τη βαριά ατμόσφαιρα από την πρόσφατη δολοφονία της υπουργού εξωτερικών της Σουηδίας, ο πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι δεύτερη χώρα σε προτίμηση για τα ταξίδια των Σουηδών και εξέφρασε την ελπίδα ότι το πρόγραμμα σύγκλισης που παρουσίασε ο πρωθυπουργός θα εξισώσει οικονομικά τους Έλληνες με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και θα τους δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιούν περισσότερα ταξίδια προς το εξωτερικό και προς τη χώρα του.

Η νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους snowflake που ανήκει στον όμιλο της SAS έχει ξεκινήσει τις πτήσεις της από τον Απρίλιο του 2003 με πολύ καλές πληρότητες από Κοπεγχάγη και Στοκχόλμη προς την Αθήνα. Από το χειμερινό πρόγραμμα του που ξεκινάει 26 Οκτωβρίου η snowflake θα πετάει κάθε Τετάρτη και Κυριακή για Κοπεγχάγη και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή για Στοκχόλμη ενώ όπως αναφέραμε από τον Μάρτιο του 2004 προγραμματίζει να κάνει τις πτήσεις της καθημερινές.

Από τον φετινό Οκτώβριο επίσης προσθέτει και νέους προορισμούς και συγκεκριμένα την Βηρυτό, το Βελιγράδι και την Λυών από και προς τη Στοκχόλμη, προσθέτει ένα νέο δρομολόγιο το Κοπεγχάγη-Κωνσταντινούπολη, ενώ διακόπτει για το χειμώνα τις πτήσεις για Βαρκελώνη και Λισσαβόνα. Επίσης, εντός του Οκτωβρίου πρόκειται να παρθεί η απόφαση για το αν θα προστεθούν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2004 και πτήσεις από και προς το Όσλο.

Στην Ελλάδα η snowflake αντιπροσωπεύεται από της εταιρία WAS (Wayfare Aviation Services).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024