Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί“Αντεπίθεση” των Ιονίων στην ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας

“Αντεπίθεση” των Ιονίων στην ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας

Με άμεσο τρόπο αντέδρασε η Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων στη γνωστή και αρκούντως ύποπτη οδηγία για τους Αυστραλούς υπηκόους που εξέδωσε η Κυβέρνηση της Αυστραλίας και αφορά τη χώρα μας. […]

Με άμεσο τρόπο αντέδρασε η Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων στη γνωστή και αρκούντως ύποπτη οδηγία για<...> τους Αυστραλούς υπηκόους που εξέδωσε η Κυβέρνηση της Αυστραλίας και αφορά τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, σε άμεση συνεννόηση με την ΔΙΤΕΞ Αυστραλίας, κάλεσε τον Αυστραλό δημοσιογράφο κ. Bruce Holmes, που είναι ελεύθερος τουριστικός αρθρογράφος, να επισκεφθεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Αναλυτικά ο κ. Holmes θα επισκεφθεί τη Ζάκυνθο (4-5/10/03), την Κεφαλονιά (5-6/10/03), την Ιθάκη (6-7/10/03), τη Λευκάδα (7-8/10/03) και την Κέρκυρα (12-14/10/03).

Η άμεση αυτή ενέργεια στοχεύει στην ανατροπή στην πράξη αυστραλιανής ταξιδιωτικής οδηγίας, διότι ο δημοσιογράφος κ. Bruce Holmes θα διαπιστώσει “ιδίοις όμμασι” τόσο στα Ιόνια Νησιά όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι οι λόγοι που εξεδόθη η συγκεκριμένη ταξιδιωτική οδηγία δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

Αντίθετα θα διαπιστώσει και θα δημοσιεύσει την ασφάλεια που παρέχεται στους Έλληνες και ξένους υπηκόους, την ποιότητα των καταλυμάτων, την ολυμπιακή προετοιμασία, τη φιλόξενη διάθεση των Ελλήνων και φυσικά τις απαράμιλλες πολιτιστικές και φυσικές αξίες της χώρας μας.

Επιπλέον η ΕΤΙΝ μεριμνώντας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα για την τουριστική προβολή της Λευκάδας μετά τον τρομακτικό σεισμό της 14ης Αυγούστου 2003, ζήτησε από τον ΕΟΤ να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπο των κονδυλίων που προορίζονται αποκλειστικά γι` αυτό το σκοπό, τον ερχόμενο Μάρτιο προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματικότερα η προσέλκυση των τουριστών.

Ο ΕΟΤ σχεδίασε και εφάρμοσε το αμέσως επόμενο διάστημα μετά το σεισμό, μια πραγματικά ωφέλιμη για την τουριστική οικονομία του νησιού διαφημιστική εκστρατεία η οποία τερματίζεται μέσα στον Σεπτέμβριο και θα συνεχιστεί την επόμενη τουριστική περίοδο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024