Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων

"Αντεπίθεση" των Ιονίων στην ταξιδιωτική οδηγία της Αυστραλίας

Θοδωρής Κουμέλης - 17 September 2003, 00:00

Με άμεσο τρόπο αντέδρασε η Εταιρία Τουρισμού Ιονίων Νήσων στη γνωστή και αρκούντως ύποπτη οδηγία για<...>

τους Αυστραλούς υπηκόους που εξέδωσε η Κυβέρνηση της Αυστραλίας και αφορά τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, σε άμεση συνεννόηση με την ΔΙΤΕΞ Αυστραλίας, κάλεσε τον Αυστραλό δημοσιογράφο κ. Bruce Holmes, που είναι ελεύθερος τουριστικός αρθρογράφος, να επισκεφθεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Αναλυτικά ο κ. Holmes θα επισκεφθεί τη Ζάκυνθο (4-5/10/03), την Κεφαλονιά (5-6/10/03), την Ιθάκη (6-7/10/03), τη Λευκάδα (7-8/10/03) και την Κέρκυρα (12-14/10/03).

Η άμεση αυτή ενέργεια στοχεύει στην ανατροπή στην πράξη αυστραλιανής ταξιδιωτικής οδηγίας, διότι ο δημοσιογράφος κ. Bruce Holmes θα διαπιστώσει “ιδίοις όμμασι” τόσο στα Ιόνια Νησιά όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι οι λόγοι που εξεδόθη η συγκεκριμένη ταξιδιωτική οδηγία δεν έχουν καμία απολύτως βάση.

Αντίθετα θα διαπιστώσει και θα δημοσιεύσει την ασφάλεια που παρέχεται στους Έλληνες και ξένους υπηκόους, την ποιότητα των καταλυμάτων, την ολυμπιακή προετοιμασία, τη φιλόξενη διάθεση των Ελλήνων και φυσικά τις απαράμιλλες πολιτιστικές και φυσικές αξίες της χώρας μας.

Επιπλέον η ΕΤΙΝ μεριμνώντας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα για την τουριστική προβολή της Λευκάδας μετά τον τρομακτικό σεισμό της 14ης Αυγούστου 2003, ζήτησε από τον ΕΟΤ να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπο των κονδυλίων που προορίζονται αποκλειστικά γι` αυτό το σκοπό, τον ερχόμενο Μάρτιο προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματικότερα η προσέλκυση των τουριστών.

Ο ΕΟΤ σχεδίασε και εφάρμοσε το αμέσως επόμενο διάστημα μετά το σεισμό, μια πραγματικά ωφέλιμη για την τουριστική οικονομία του νησιού διαφημιστική εκστρατεία η οποία τερματίζεται μέσα στον Σεπτέμβριο και θα συνεχιστεί την επόμενη τουριστική περίοδο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top